Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπέντο: «Μόνο η νίκη στο μυαλό μας με Γιουνγκ Μπόις»

Μπέντο: «Μόνο η νίκη στο μυαλό μας με Γιουνγκ Μπόις»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2016 18:05
Ο Ολυμπιακός προκρίνεται και με ισοπαλία στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο ο Πάουλο Μπέντο τόνισε πως η ομάδα του σκέφτεται μόνο τη νίκη κόντρα στη Γιούνγκ Μπόις.

Σύνθημα νίκης ενόψει του αγώνα με την Γιούνγκ Μπόις στο «Γ. Καραϊσκάκης» έδωσε ο Παόυλο Μπέντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως η διακοπή του πρωταθλήματος δεν τον προβληματίζει, προσθέτωντας πως η ομάδα του θα κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες για την πρωτιά του γκρουπ.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» ζήτησε την απόλυτη συγκέντρωση από τους παίκτες του, αφού όπως δήλωσε η Γιουνγκ Μπόις χρειάζεται τη νίκη και θα δυσκολέψει το έργο των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάουλο Μπέντο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου


-Αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει να παίξει επίσημο ματς 18 ημέρες:

«Όχι δεν πιστεύω ότι μπορούμε να επηρεαστούμε από αυτή την εξέλιξη. Δουλειά μου είναι να βρίσκω λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν. Δουλειά μας ήταν να προετοιμάσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτό το παιχνίδι για μία διοργάνωση που στόχος μας είναι η πρόκριση. Θέλουμε να νικήσουμε αύριο για να προκριθούμε και να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο που επίσης είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν σκεφτόμαστε πράγματα που δεν εξαρτώνται από εμάς και δεν νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να τα συζητήσουμε».

-Εάν είναι λύση η διακοπή του πρωταθλήματος σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει:

«Πιστεύω με όλο το σεβασμό θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε γι’ αυτό το θέμα όταν ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δεν πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να χάσουμε τη συγκέντρωση μας για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θέλω να σας πω ότι όταν μιλήσουμε για το ελληνικό πρωτάθλημα θα σας πω την άποψη μου γι’ αυτό το θέμα».

-Πιο είναι το κλειδί για να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη στο αυριανό ματς:

«Πιστεύω πως το αυριανό παιχνίδι θα εξαρτηθεί από τη διάθεση που θα δείξουν οι παίκτες. Και οι δύο ομάδες θα έχουν επιθετική διάθεση γιατί και οι δύο χρειάζονται τη νίκη. Πιστεύω ότι θα μας δημιουργήσει προβλήματα όπως έγινε και στο πρώτο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι που θα χρειαστεί σωστή συγκέντρωση και συμπεριφορά και από τη πλευρά των φιλάθλων μας και από την ομάδα μας. Το παιχνίδι θα έχει δυσκολίες και θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θα μας δυσκολέψει. Θέλουμε εμείς να είμαστε πιο επιθετικοί και πιο αποτελεσματικοί».

-Εάν η ισοπαλία που κάνει στον Ολυμπιακό για να προκριθεί, λειτουργήσει σαν παγίδα για τους παίκτες:

«Δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Έχουμε έναν ξεκάθαρο τρόπο και οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν ποιος είναι. Όλοι γνωρίζουμε ότι προτεραιότητα μας είναι η νίκη και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε. Θα κυνηγήσουμε τη νίκη έτσι ώστε να μπορέσουμε να προκριθούμε και για να έχουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για την πρώτη θέση. Τα υπόλοιπα δεν τα έχουμε στο μυαλό μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.