Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι ισπανικές αρχές ζητούν τη διετή φυλάκιση του Νεϊμάρ!

Οι ισπανικές αρχές ζητούν τη διετή φυλάκιση του Νεϊμάρ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2016 17:23
Τη διετή φυλάκιση του Νεϊμάρ για τις παρατυπίες στην μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα ζητάει ο δημόσιος κατήγορος, Ζοζέ Περάλς, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση των ισπανικών αρχών!

Μετά τους Χαβιέ Μασεράνο και Λιονέλ Μέσι, ακόμα ένας παίκτης της Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο. Ο δημόσιος κατήγορος, Ζοζέ Περάλς ζήτησε τη διετή φυλάκιση του Νεϊμάρ, καθώς και του πατέρα του, επειδή όπως ισχυρίζεται είχαν γνώση των παρατυπιών της μεταγραφής του απ' τη Σάντος στην Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα, αντιμέτωπος με πενταετή κάθειρξη είναι ο πρώην πρόεδρος των Καταλανών, Σάντρο Ροσέλ, ο οποίος ήταν διοικητικός ηγέτης του συλλόγου όταν πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή. Για την Μπαρτσελόνα έχει προταθεί χρηματικό πρόστιμο 8,4 εκατ. ευρώ, για τη Σάντος πρόστιμο 7 εκατ. ευρώ, ενώ για τον Νεϊμάρ πρόστιμο 10 εκατ. ευρώ.

Αντιθέτως ο εισαγγελέας ζητά την αθώωση του νυν προέδρου της Μπαρτσελόνα Μπερτομέου, λόγω έλλειψης στοιχείων. Παράλληλα, ζητείται και η τιμωρία όλων των εμπλεκόμενων με απαγόρευση ενασχόλησης τους με το ποδόσφαιρο.

Η υπόθεση σε πρώτο βαθμό είχε κλείσει, ωστόσο άνοιξε ξανά τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν έγινε γνωστό ότι η πραγματική αξία της μεταγραφής του Νεϊμάρ δεν ήταν τα 57,1 εκατ. ευρώ που υποστήριζε η Μπαρτσελόνα αλλά περίπου 17 εκατ. ευρώ, καθώς τα υπόλοιπα δόθηκαν στον ίδιο και την οικογένειά του για να πραγματοποιηθεί το deal. M' αυτό τον τρόπο, η βραζιλιάνικη εταιρεία «DIS», που κατείχε το 40% των δικαιωμάτων του, δεν πήρε ποτέ το ποσό που της αναλογούσε απ' την μεταγραφή του

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.