Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Μοιρασιά στη Μόσχα, αποκλείστηκε η ΤΣΣΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ: Μοιρασιά στη Μόσχα, αποκλείστηκε η ΤΣΣΚΑ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2016 21:49
Η Λεβερκούζεν έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κρατάει στα χέρια της την πρόκριση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Προηγήθηκαν με Φόλαντ (16’) οι «ασπιρίνες», ισοφάρισε ο Νάτχο (75’ πεν.) για τους γηπεδούχους, που αποκλείστηκαν.

Με το ένα πόδι στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» έφυγαν με την ισοπαλία (1-1) από την Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και κρατούν τη τύχη στα χέρια τους όσον αφορά την πρόκριση.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος, με την ΤΣΣΚΑ να απειλεί πρώτη με σουτ του Τσαλχάνογλου (7’) το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Τέσσερα λεπτά μετά ο Γκολοβίν βρέθηκε απέναντι στον Λένο, ο οποίος απόκρουσε το πλασέ του Ρώσου, κρατώντας το μηδέν.

Το γκολ τελικά πέτυχε η Λεβερκούζεν, με τον Φόλαντ να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και να ανοίγει το σκορ στο 16ο λεπτό. Η ΤΣΣΚΑ θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 30’ όμως το γυριστό του Τζαγκόεφ «ξύρισε» το οριζόντιο δοκάρι.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Στο 69’ ο Λένο έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Γκολοβίν, όμως στο 74’ ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Νάτχο ισοφάρισε σε 1-1, μετουσιώνοντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Φερνάντες.

Το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά, με την Λεβερκούζεν να είχε δοκάρι με τον Φόλαντ (80’) και την ΤΣΣΚΑ να απειλεί στο ίδιο λεπτό με σουτ του Τζαγκόεφ. Στο 85’ το σουτ του Νάτχο έφυγε άουτ και το 1-1 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε.

Με την ισοπαλία, η Λεβερκούζεν έφτασε τους 7 βαθμούς και περιμένει το παιχνίδι της Μονακό με την Τότεναμ για να δει αν θα διατηρήσει το +3 από τους Λονδρέζους. Στον αντίποδα, η ΤΣΣΚΑ έχασε κάθε ελπίδα για πρόκριση στους «16» και ελπίζει σε ισοπαλία ή ήττα της Τότεναμ για να έχει ελπίδα για την 3η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.