Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φίγκο: «Ο Ρονάλντο δεν έχει φτάσει στο πικ της καριέρας του»

Φίγκο: «Ο Ρονάλντο δεν έχει φτάσει στο πικ της καριέρας του»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2016 17:57
Το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο έπλεξε ο Λουίς Φίγκο, δηλώνοντας ότι ο Πορτογάλος δεν έχει φτάσει ακόμα στο πικ της καριέρας του.

Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε ο Λουίς Φίγκο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος θρύλος τόνισε πως ο «CR7» δεν έχει φτάσει ακόμα στις δυνατότητες που μπορεί, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως η «Χρυσή Μπάλα» θα πάει στα χέρια του άσου της Ρεάλ:

«Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα για τον Ρονάλντο. Το παιχνίδι με την Ατλέτικο είναι απόδειξη όσων λέω. Πρόκειται για τέρας ανταγωνιστικότητας. Τα έχει κερδίσει όλα αλλά παραμένει φιλόδοξος» δήλωσε ο Φίγκο, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κριτική που δέχτηκε ο «CR7» για την κατάσταση του στα προηγούμενα παιχνίδια:

«Όταν ο κόσμος σε έχει συνηθίζει να παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο, θα υπάρχει δυσαρέσκεια ακόμα και για την παραμικρή πτώση της φόρμας σου», τόνισε και αναφέρθηκε στο βραβείο της «Χρυσής Μπάλας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ρονάλντο πρέπει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ και το Euro, παίζοντας καθοριστικό ρόλο και στα δύο τουρνουά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.