Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Η Ίντερ σόκαρε τη Μίλαν στο 90+2’

Σέριε Α: Η Ίντερ σόκαρε τη Μίλαν στο 90+2’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/11/2016 01:41
Η Μίλαν προηγήθηκε δύο φορές με όμορφα γκολ του Σούσο, ωστόσο η Ίντερ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από το ντέρμπι του Μιλάνου χάρη σε τέρμα του Πέρισιτς στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δεν είχε νικητή το Derby della Madonnina ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ. Οι «ροσονέρι» πήραν δύο φορές το προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο οι «νερατζούρι» γλίτωσαν την ήττα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, με τον Πέρισιτς να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 90+2’.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Μίλαν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη δεύτερη, όντας πλέον ισόβαθμη με την Ρόμα στους 26 βαθμούς. Στον αντίποδα, η Ίντερ έφτασε τους 18 και παρέμεινε στην 9η θέση πριν τα δύο παιχνίδια με Φιορεντίνα και Νάπολι.

Οι «νερατζούρι», στο ντεμπούτο του Στέφανο Πιόλι, είχαν την υπεροχή στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους, ψάχνοντας τον τρόπο για να παραβιάσουν την εστία του Ντοναρούμα. Στο 24’ η κεφαλιά του Πέρισιτς από πλεονεκτική θέση πέρασε μόλις άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Κοντογκμπιά στο 26’. Τρία λεπτά μετά το σουτ του Καντρέβα δεν βρήκε στόχο, ενώ η πρώτη τελική της Μίλαν ήρθε στο 40’, με τον Χαντάνοβιτς να μπλοκάρει το σουτ του Ντε Σίλιο.

Ακολούθησε νέα ευκαιρία του Πέρισιτς με κεφαλιά, ωστόσο η ομάδα που κατάφερε να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια ήταν η Μίλαν. Ο Μποναβεντούρα έβγαλε στον Σούσο και αυτός με ένα όμορφο φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, «γράφοντας» το 1-0. Η απάντηση της Ίντερ ήταν εξίσου εντυπωσιακή, αφού στο 53’ ο Καντρέβα ισοφάρισε σε 1-1 με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι του Ντοναρούμα.

Η Μίλαν δεν πτοήθηκε και ξαναπήρε το προβάδισμα στο 58’ χάρη σε νέο γκολ του Σούσο. Μετά από γύρισμα του Μπάκα, ο Ισπανός πέρασε τον Μουρίγιο και πλάσαρε εύστοχα τον Χαντάνοβιτς για το 2-1 υπέρ των «ροσονέρι». Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά στη συνέχεια, με την Ίντερ να είχε την κατοχή αλλά όχι την ουσία. Όλα έδειχναν ότι η Μίλαν θα έπαιρνε τους τρεις βαθμούς, ωστόσο στο 90+2’ ο Πέρισιτς ισοφάρισε σε 2-2 μετά από εκτέλεση κόρνερ, χαρίζοντας το βαθμό στους «νερατζούρι».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.