Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Εντός έδρας γκέλα για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Εντός έδρας γκέλα για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2016 20:10
Με τον Μέσι να μένει εκτός λόγω αδιαθεσίας και τον Σουάρες τιμωρημένο στην εξέδρα, η Μπαρτσελόνα «κόλλησε» στο 0-0 με την Μάλαγα στο «Καμπ Νου», πέφτοντας πάνω στον εξαιρετικό Καμενί.

Την ευκαιρία να περάσει προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος πέταξε η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί, παίζοντας χωρίς τους Μέσι (λόγω αδιαθεσίας και εμετών) και Σουάρες (τιμωρημένος), «κόλλησαν» στο 0-0 με την Μάλαγα στο «Καμπ Νου» και θα δουν από την 2η θέση το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πέταξε στο καλάθι των αχρήστων το πρώτο ημίχρονο, αφού η υπεροχή της ήταν η φλύαρη και οι μόνες καλές στιγμές που δημιούργησε ήταν με τους Πικέ και Μασεράνο.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (56’) η Μάλαγα «άγγιξε» το γκολ, με τον Χουάν Κάρλος να περνάει τον Τερ Στέγκεν αλλά να πλασάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Η αυστηρή αποβολή του Γιορέντε (69’) για φάουλ στον Νεϊμάρ έδωσε περισσότερους χώρους στην Μπαρτσελόνα, η οποία όμως αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα χωρίς τον Μέσι.

Στο 85’ ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Πικέ από τον Βιγιανουέβα και στο 90+4’ ο Καμενί πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση σε προσπάθεια του Νεϊμάρ, κρατώντας το 0-0 μέχρι το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.