Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ενας χρόνος στον Σπανό, μία αγωνιστική στον Ατρόμητο

Ενας χρόνος στον Σπανό, μία αγωνιστική στον Ατρόμητο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/11/2016 16:06
Με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για έναν χρόνο τιμωρήθηκε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, για την είσοδό του στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Μια αγωνιστική στην έδρα της ομάδας, που θα ασκήσει έφεση.

Ένα χρόνο εκτός γηπέδων θα μείνει ο Γιώργος Σπανός για τη συμπεριφορά του μετά το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι, στις 29 Οκτωβρίου. Ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου κατέβηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών κι εξέφρασε σε έντονο ύφος τα παράπονά του για τη διαιτησία, ενώ αργότερα υποστήριξε ότι «παίζαμε 11 εναντίον 14. Υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος».

Γι’ αυτό το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ του επέβαλε απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα χρόνο, ενώ οι Περιστεριώτες τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Ο σύλλογος, με ανακοίνωση που εξέδωσε, εκτιμά την απόφαση ως ιδιαιτέρως αυστηρή και θα ασκήσει έφεση στο αρμόδιο Δευτεροβάθμιο Όργανο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.