Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπασινάς: «Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η κατάσταση, χρειάζεται αρκετή δουλειά…»

Μπασινάς: «Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η κατάσταση, χρειάζεται αρκετή δουλειά…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/11/2016 23:29
Την αντίθεσή του με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Άγγελος Μπασινάς κατά την αποχώρησή του μετά τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (16/11) αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών απ' την Εθνική ομάδα που κατέκτησε το Euro 2004, προκειμένου να συζητήσουν τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κατά την αποχώρηση του, ο Άγγελος Μπασινάς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, τονίζοντας πως η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί δεν αρέσει σε κανέναν και πως θα χρειαστεί αρκετή δουλειά για να αλλάξουν τα πράγματα. Ο ίδιος δεν θέλησε να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά


«Είμαστε εδώ σαν εκπρόσωποι της ομάδας του 2004, εκπροσωπούμε και τους 23 ποδοσφαιριστές. Έχουμε μιλήσει μεταξύ μας για τις απόψεις μας. Μας κάλεσε ο κύριος υπουργός να μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο. Μιλήσαμε είπαμε κάποια πράγματα. Βλέποντας και κάνοντας, ακόμα δεν έχουμε κάποια πράγματα να πούμε. Ούτε έχουμε καταθέσει κάτι, ούτε μας έχει καταθέσει κάτι», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Για τη συνάντηση με τον Τσίπρα: «Το πιο πιθανό είναι αν γίνει την Παρασκευή, 2 η ώρα απ’ ότι ξέρω. Νομίζω αύριο θα είμαστε σίγουροι να σας το πούμε και αυτό.

Για το τι ειπώθηκε στη συζήτηση: «Κάναμε μια συζήτηση γενικώς για το ποδόσφαιρο και όπως ξαναείπα, βλέποντας και κάνοντας. Δεν έχουμε πει κάτι για να μπορέσουμε να σας ανακοινώσουμε κάτι. Μια συζήτηση ήταν, το πώς βλέπουμε το ποδόσφαιρο».

Για τις απόψεις που έχει η πλευρά των ποδοσφαιριστών: «Αυτή τη στιγμή και οι 23 είμαστε εκτός ποδοσφαίρου απ’ όσο ξέρετε. Οπότε το πώς βλέπουμε εμείς το ποδόσφαιρο είναι ότι το βλέπουμε σαν φίλαθλοι. Δεν νομίζω να αρέσει σε κανέναν αυτή η κατάσταση. Νομίζω ότι το όλο πράγμα θέλει πολύ δουλειά. Μην προτρέχουμε σε τίποτα. Ανταλλάξαμε απόψεις, αυτό ήταν όλο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.