Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο μηδέν Ιταλία και Γερμανία

Στο μηδέν Ιταλία και Γερμανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/11/2016 01:02
Ιταλία και Γερμανία αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 σε φιλικό παιχνίδι στο «Μεάτσα». Δοκάρι οι «ατζούρι», ακυρωθέν γκολ στα «πάντσερ».

Δεν είχε νικητή το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε Ιταλία και Γερμανία στο Μιλάνο. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, στην πρώτη τους αναμέτρηση μετά τον προημιτελικό στο Euro 2016.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές είχαν την κατοχή στο πρώτο μέρος, όμως η μεγαλύτερη φάση άνηκε στην Ιταλία, με τον Ιμόμπιλε (25’) να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Λένο. Δύο λεπτά μετά ο Μπουφόν πρόλαβε σωτήρια τον Γκουντογκάν και το σκορ παρέμεινε αμετάβλητο, σ’ ένα φτωχό πρώτο μέρος.

Η Ιταλία ανέβασε την απόδοση της στην επανάληψη, όμως στο 62’ η Γερμανία κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Φόλαντ. Ωστόσο, το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ σε μια πολύ οριακή φάση, με τον Γερμανό να φαίνεται ότι βρίσκονταν πίσω από τη μπάλα. Στο 82' χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, με τον Αντρέα Μπελότι να επιχειρεί διαγώνιο σουτ και τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι.

Ισόπαλο 0-0 έληξε και το παιχνίδι της Γαλλίας με την Ακτή Ελεφαντοστού, με τους «τρικολόρ» να μην φτάνουν στο ρεκόρ των 14 νικών σε ένα ημερολογιακό έτος.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν έδωσε χρόνο σε αρκετά νέα πρόσωπα, ωστόσο σίγουρα δεν είδε αυτά που περίμενε, με το παιχνίδι να είχε ελάχιστες φάσεις. Οι «τρικολόρ» είχαν τις καλύτερες στιγμές για να προηγηθούν, ωστόσο το 0-0 στο «Μπολέρ-Ντελελίς» ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, ο Αντριέν Ραμπιό αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού και θα χάσει το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Άρσεναλ.

Σε άλλα φιλικά, η Ουκρανία νίκησε με 2-0 την Σερβία, με τον Σακόφ του ΠΑΟΚ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ (εκτός αποστολής ο Μιλιβόγιεβιτς για τους φιλοξενούμενους). Με διακριθέντα τον Γιόχανσον της ΑΕΚ, η Σουηδία πήρε φιλική νίκη με 2-0 στην Ουγγαρία, στο τελευταίο παιχνίδι του Κίραλι με τους Μαγυάρους.

Με βασικό τον Λέοβατς, η Κροατία κέρδισε με 3-0 την Β. Ιρλανδία στο Μπέλφαστ, ενώ Τσεχία και Δανία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη Μλάντα Μπόλεσλαβ. Τέλος, Αυστρία και Σλοβακία «κόλλησαν» στο 0-0 στη Βιέννη.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.