Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Τεσσάρες για Ισπανία-Ιταλία, βαριά ήττα για Αλβανία

Προκριματικά Μουντιάλ: Τεσσάρες για Ισπανία-Ιταλία, βαριά ήττα για Αλβανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/11/2016 23:57
Η Ισπανία διέλυσε με 4-0 την ΠΓΔΜ στη Γρανάδα και διατηρήθηκε στην κορυφή του 7ου ομίλου μαζί με την Ιταλία, η οποία νίκησε με το ίδιο σκορ στο Λιχτενστάιν. Πέρασε στην 3η θέση το Ισραήλ, 3-0 την Αλβανία στο Ελμπασάν.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Ισπανία κόντρα στην ΠΓΔΜ. Οι «φούριας ρόχας» πήραν εμφατική νίκη με 4-0 στη Γρανάδα και έφτασαν τους 10 βαθμούς σε 4 παιχνίδια.

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της Μπαρτσελόνα στη βασική ενδεκάδα της Ισπανίας, κάτι που είχε να συμβεί από το 2005. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα και στο 34’ προηγήθηκαν στο σκορ χάρη σε αστείο αυτογκόλ του Βελκόφσκι.

Τo 2-0 έγινε στο 64’ με κοντινή κεφαλιά του Βιτόλο, ενώ στο 83’ ο Μονρέαλ σκόραρε με πλασέ στην κίνηση, «κλειδώνοντας» τη νίκη των Ισπανών. Δύο λεπτά μετά, ο νεοεισελθόντας Αντούριθ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 και ταυτόχρονα έγινε ο γηραιότερος σκόρερ των Ισπανών σε ηλικία 35 ετών και 275 ημερών.

Προκριματικά Μουντιάλ: Τεσσάρες για Ισπανία-Ιταλία, βαριά ήττα για Αλβανία
Στο άλλο παιχνίδι, η Ιταλία διέλυσε με 4-0 το Λιχτενστάιν στο Βαντούζ και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου, μαζί με την Ισπανία.

Οι Ιταλοί μπήκαν φουριόζοι στο ματς, «καθαρίζοντας» από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση νίκη. Πρωταγωνιστής για τους «ατζούρι» ήταν ο Μπελότι, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 11’ και ένα λεπτό μετά έδωσε την ασίστ στο τέρμα του Ιμόμπιλε. Στο 32’ ο Καντρέβα σκόραρε από κοντά για το 3-0, ενώ στο 44’ ο Μπελότι πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Στην 3η θέση του γκρουπ πέρασε το Ισραήλ μετά την εμφατική νίκη του με 3-0 στην έδρα της Αλβανίας.

Στο 17’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και την αποβολή του Τζιμσίτι, με τον Ζάχαβι να ανοίγει το σκορ από την άσπρη βούλα. Το Ισραήλ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι στο 55’, με τον Μπερίσα να ανατρέπει τον Ζάχαβι και να αντικρίζει απευθείας κόκκινη.

Ο νεοεισελθών Χότσα απόκρουσε το πέναλτι του Ζάχαβι, όμως στο 66’ ο Αϊνμπίντερ «έγραψε» το 2-0, «κλειδώνοντας» τη νίκη των Ισραηλιτών. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ατάρ στο 85’, με το Ισραήλ να βρίσκεται στο -1 από την κορυφή.

Η βαθμολογία:


1. Ισπανία 10 (15-1)
2. Ιταλία 10 (11-4)
3. Ισραήλ 9 (8-5)
4. Αλβανία 6 (4-6)
5. Σκόπια 0 (4-11)
6. Λίχτενσταϊν 0 (1-16)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.