Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βίκτορ αντί Πογιέτ στον πάγκο της Μπέτις

Βίκτορ αντί Πογιέτ στον πάγκο της Μπέτις

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/11/2016 18:57
Την πρόσληψη του Βίκτορ Σάντσεθ στην τεχνική της ηγεσία ανακοίνωσε η Μπέτις, με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να αντικαθιστά τον Γκουστάβο Πογιέτ.

Επιμένει… ελληνικά η Μπέτις. Μετά την απόλυση του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογιέτ, η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την πρόσληψη του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Βίκτορ Σάντσεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε αναλάβει τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» μετά την αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα, ωστόσο αποτέλεσε παρελθόν μετά τον αποκλεισμό από την Μπερ Σεβά στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 40χρονος προπονητής επιστρέφει στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά τη θητεία του στην Λα Κορούνια, αναλαμβάνοντας το έργο να απομακρύνει την Μπέτις από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Μετά την απόλυση του, ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε στην ισπανική ιστοσελίδα «Deportes Cuatro» κάνοντας λόγο για διχόνοια στο εσωτερικό της ομάδας: «Ήταν πολύ δύσκολα απ' την αρχή. Παρατήρησα μία διχόνοια στο εσωτερικό της ομάδας, ενώ ο περισσότερος κόσμος ήταν πολύ αρνητικός. Πάντα επικεντρωνόταν στο αρνητικό κομμάτι κι άφηνε στην άκρη τα θετικά. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Μαθαίνω πολλά από αυτές τις εμπειρίες και το μέλλον θα δείξει ποιος είχε δίκιο», ανέφερε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.