Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρονάλντο… 2021

Ρονάλντο… 2021

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2016 16:20
Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2021 θα παραμείνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος άσος υπέγραψε το νέο πενταετές συμβόλαιο, το οποίο τον «δένει» στη Μαδρίτη μέχρι και το 36ο έτος της ηλικίας του.

Ήταν δεδομένο, πλέον και επίσημο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε το μεσημέρι της Δευτέρας (7/11) το νέο του συμβόλαιο με την Ρεάλ, με τις δύο πλευρές να επεκτείνουν τη συμφωνία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Όπως αναφέρει η «Marca», ο 31χρονος θα παραμείνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, καθώς το νέο συμβόλαιο προβλέπει αύξηση από τα 17 εκατ. ευρώ που εισέπραττε από εκείνο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2013 και είχε διάρκεια μέχρι το 2018.

Ο «CR7», στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις υπογραφές, δήλωσε πως η Ρεάλ είναι η ζωή του, ωστόσο ξεκαθάρισε πως αυτό δεν θα είναι το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του:

«Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν για να είμαι εδώ σήμερα: την οικογένειά μου, τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες μου. Αυτή η ομάδα είναι η ζωή μου. Θέλω, πάντως, να ξεκαθαρίσω πως αυτό δεν θα είναι το τελευταίο συμβόλαιό μου. Θέλω να συνεχίσω να γράφω ιστορία με αυτή τη φανέλα και πιστεύω ότι τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι εξίσου σπουδαία με τα προηγούμενα: πετυχαίνοντας γκολ και κατακτώντας τίτλους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.