Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζέκα: «Ένα συγγνώμη δεν είναι αρκετό…»

Ζέκα: «Ένα συγγνώμη δεν είναι αρκετό…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2016 23:33
Απογοητευμένος από τη βαριά ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος τόνισε πως ένα συγγνώμη δεν είναι αρκετό προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα αναφέρθηκε στην έλλειψη συγκέντρωση της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο και υποσχέθηκε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν μέχρι τέλους για να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:


Τι συνέβη ο Παναθηναϊκός έδειχνε να χάνει το ματς χωρίς καν να παίξει;

«Ξεκινήσαμε κακά το παιχνίδι, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, τα στημένα, φάουλ-κόρνερ μας σκότωσαν. Το μεγάλο λάθος ήταν πως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει σε ένα ντέρμπι».

Ο ίδιος ο κόουτς είπε ότι η ομάδα δούλεψε σε αυτόν τον τομέα γιατί ο Ολυμπιακός είναι καλός σε αυτό το κομμάτι;

«Αυτό είπα. Δουλέψαμε στην διάρκεια της εβδομάδας στα κόρνερ, στα φάουλ και στο παιχνίδι δεν βγήκε τίποτα. Αυτό ήταν το πρόβλημα ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι».

Ασχέτως του τραυματισμού ήσουν έτοιμος να παίξεις 90λεπτα;

«Ναι ήμουν έτοιμος. Έκανα προπονήσεις σκληρά και δεν είχε κάποιο πόνο. Υπάρχει διαφορά βέβαια ανάμεσα στις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Ένιωσα μια ενόχληση και όλο γινόταν και χειρότερα και αποφάσισα μαζί με τον προπονητή να βγω από το ματς».

Υπήρχε πρόθεση να παίξει από την αρχή ο Παναθηναϊκός για να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό;

«Ξέραμε ότι είναι δύσκολο να παίξεις εδώ. Θέλαμε να παίξουμε ψηλά, να πιέσουμε και αυτός ήταν ο στόχος μας. Δεν θέλαμε να τους περιμένουμε αλλά να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Δεν παίξαμε ποδόσφαιρο και αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα».

Δεν έχεις κρυφτεί ποτέ σου όσα χρόνια είσαι στην Ελλάδα;

«Ποτέ δεν κρύφτηκα ούτε και σήμερα θέλω να κάνω το ίδιο. Σήμερα ήμασταν πολύ κακοί. Δεν ξέρω το αν ζητήσω συγνώμη από τους οπαδούς μας θα είναι αρκετό και αν έχει νόημα. Σαν αρχηγός της ομάδας θα ζητήσω συγνώμη. Ξέρω ότι δεν είναι αρκετό για αυτούς και τους καταλαβαίνω αλλά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε».

Υπάρχει πιθανότητα και περιθώριο επιστροφής στο πρωτάθλημα;

«Είναι πολύ δύσκολο μετά από μια ήττα όπως αυτή αλλά είναι μόλις 8 παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Κανείς δεν περίμενε από εμάς να χάσουμε σήμερα με 3-0 αν είναι πιθανόν μέχρι τέλους θα παλεύουμε για τον τίτλο. Δεν τελειώνει το πρωτάθλημα σήμερα πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι στην ομάδα».

Είπε κάποια πράγματα ο κ. Στραματσόνι στο ημίχρονο ενώ το σκορ ήταν 3-0;

«Είπε πολλά αλλά μένουν μεταξύ μας γιατί είναι κουβέντες που γίνονται στα αποδυτήρια. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ κακό στο ημίχρονο. Προσπάθησε να μας σπρώξει προς το καλύτερο. Μίλησε για την αλλαγή στην τακτική μας αλλά μόνο αυτό μπορώ να πω».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.