Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπέντο: «Ευχαριστημένοι αλλά μπορούσαμε και καλύτερα»

Μπέντο: «Ευχαριστημένοι αλλά μπορούσαμε και καλύτερα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2016 22:52
Παρά την εμφατική νίκη του Ολυμπιακού, ο Πάουλο Μπέντο είχε παράπονα από τους παίκτες του, τονίζοντας πως η ομάδα μπορούσε να αποδώσει περισσότερο στο δεύτερο μέρος.

Ακόμη περισσότερα πράγματα ήθελε να δει από τους παίκτες του ο Πάουλο Μπέντο. Μιλώντας στη Nova, ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε ικανοποιημένος μόνο από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, αφού όπως τόνισε στην επανάληψη η ομάδα έκανε λιγότερα από αυτά που μπορούσε.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:


«Δεν κάναμε το καλύτερο μας ματς. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο παρά τις πολλές διακοπές και τα νεύρα. Βάλαμε γκολ από στημένο στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο χάθηκε ο ρυθμός κι εμείς δεν αποδώσαμε όπως θα έπρεπε. Κάναμε λιγότερα από αυτά που θα μπορούσαμε και χάσαμε αποτελεσματικότητα. Είμαστε ευχαριστημένοι από τις στημένες φάσεις αλλά θα μπορούσαμε ακόμη καλύτερα».

Για το ότι ο Ολυμπιακός έχει νικήσει όλα τα εντός έδρας ντέρμπι φέτος: «Έχουμε πετύχει τον στόχο μας. Βάλαμε 8 γκολ και δεχτήκαμε μόλις ένα, θέλουμε να συνεχίσουμε και να σπάσουμε το ρεκόρ νικών στην έδρας μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.