Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή το ντέρμπι του Β. Λονδίνου

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή το ντέρμπι του Β. Λονδίνου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2016 16:16
Αρσεναλ και Τότεναμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Έμιρειτς», με τους «πετεινούς» να σκοράρουν με τον Χάρι Κέιν και να παραμένουν η μόνη αήττητη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο ωστόσο το ισόπαλο 1-1 δεν άφησε καμία ικανοποιημένη, με τους «κανονιέρηδες» να υποχωρούν από την κορυφή και τους «πετεινούς» να μένουν στην 5η θέση.

Η Τότεναμ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίωρο του αγώνα. Ο Χάρι Κέιν επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα και στο 4’ έφτασε μια «ανάσα» από το γκολ, αφού δεν κατάφερε για εκατοστά να ακουμπήσει τη μπάλα μετά από σέντρα του Σον. Στο 21’ ο Άγγλος φορ είχε νέα μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει, στέλνοντας τη μπάλα άουτ με κεφαλιά-ψαράκι.

Μετά το μισάωρο η Άρσεναλ κατάφερε να ισορροπήσει και στο 39’ είχε δοκάρι με τρομερό σουτ του Γουόλκοτ. Ωστόσο, τρία λεπτά μετά οι «κανονιέρηδες» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με τον Βίμερ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του σε προσπάθεια του να κόψει την μπάλα σε εκτέλεση φάουλ.

Η Τότεναμ δεν πτοήθηκε και στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ντεμπελέ από τον Κοσιενλί. Ο Κέιν ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, φτάνοντας τα 5 γκολ κόντρα στην Άρσεναλ (σ.σ. έπιασε τον Μπέιλ στην κορυφή της σχετικής λίστας).

Μετά το 1-1 το παιχνίδι έγινε απολαυστικό, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν εκατέρωθεν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Στο 55’ ο Τσεχ απομάκρυνε το σουτ του Έρικσεν και δύο λεπτά μετά ο Βίμερ έδιωξε σε κόρνερ την επικίνδυνη σέντρα του Σάντσες. Στο 59’ ο Μουστάφι έκοψε σωτήρια τον Κέιν και στο επόμενο λεπτό ο Μονρεάλ έβαλε την κόντρα στη γραμμή, αποτρέποντας τον Κέιν απ’ το να πετύχει δεύτερο γκολ. Στο 61’ ο Γιορίς έδιωξε σε κόρνερ τη σέντρα-σουτ του Ιουόμπι και στο 72’ είπε «όχι» σε προσπάθεια του Οζίλ.

Το ντέρμπι κρίνονταν από μια κλωστή, με τη μπάλα να πήγαινε πάνω-κάτω και τις ευκαιρίες να διαδέχονταν η μία την άλλη. Στο 84’ το απευθείας φάουλ του Έρικσεν τράνταξε το δοκάρι και στο 86’ ο Βερντόνχεν έδιωξε σωτήρια προ του Ζιρού. Στο 90’ ο Τσεχ απομάκρυνε το σουτ του Γιάνσεν και λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Γιορίς μπλόκαρε την προσπάθεια του Ζιρού. Στο 90+2’ το σουτ του Γουανιάμα έφυγε πάνω από το δοκάρι και το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.