Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ στο 90+1’ για Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ στο 90+1’ για Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2016 19:09
Μετά την Άρσεναλ, η Μίντλεσμπρο έκανε ζημιά και στην Μάντσεστερ Σίτι. Με γκολ του Ντε Ρουν στο 90+1’, η Μπόρο ισοφάρισε σε 1-1 τους «πολίτες» στο «Έτιχαντ», τιμωρώντας την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα για τη χαλάρωση της στο δεύτερο μέρος.

Έως και τέταρτη μπορεί να υποχωρήσει η Μάντσεστερ Σίτι μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Μίντλεσμπρο. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα εμφανίστηκε διπρόσωπη και υπέστη απότομη προσγείωση μετά την εμφατική νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πολίτες» είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο δυσκολεύονταν να διασπάσουν την άμυνα της Μίντλεσμπρο. Τη λύση για τους γηπεδούχους έδωσε στο 43’ ο Αγκουέρο, σκοράροντας από κοντά μετά από ωραίο γέμισμα του Ντε Μπρούιν. Αυτό ήταν το 150ο του Αργεντινού σε 223 εμφανίσεις με την Μάντσεστερ Σίτι.

Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Νάβας σημάδεψε το δοκάρι, ωστόσο το δεύτερο μέρος ήταν διαφορετική ιστορία... Στο 47’ ο Νεγρέδο πήγε να «κρεμάσει» τον Μπράβο από το κέντρο, ενώ δύο λεπτά μετά, ο Χιλιανός πορτιέρο νίκησε σε τετ-α-τετ τον Φόρσο, κρατώντας το 1-0.

Η Μίντλεσμπρο είχε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της και τελικά έκανε τη ζημιά στο φινάλε, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1 με κεφαλιά του Ντε Ρουν. Η Σίτι δεν πρόλαβε να αντιδράσει και για πρώτη φορά στην καριέρα του στους πάγκους ο Γκουαρδιόλα κάνει σερί τριών εντός έδρας αγώνων χωρίς νίκη!

Στα άλλα παιχνίδια, η Σάντερλαντ του Ντέιβιντ Μόγιες πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με ανατροπή (2-1) της Μπόρνμουθ στο «Βιτάλιτι». Η Γουέστ Χαμ έμεινε στο 1-1 με την Στόουκ στο Λονδίνο, ενώ η Μπέρνλι, με γκολ του Μπάρνς στο 90+4’ νίκησε με 3-2 την Κρίσταλ Πάλας (είχε επιστρέψει από το 0-2) και ανέβηκε στην 9η θέση

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.