Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπέργκ: «Είμαστε καλύτεροι, μπορούμε τη νίκη και χωρίς εμένα»

Μπέργκ: «Είμαστε καλύτεροι, μπορούμε τη νίκη και χωρίς εμένα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2016 17:38
Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, δηλώνοντας σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει στην νίκη και χωρίς εκείνον.

Μια ημέρα μετά την ήττα από την Σταντάρ (0-3), ο Μάρκους Μπέργκ υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Ο Σουηδός επιθετικός παραδέχτηκε ότι δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι, ωστόσο εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει και χωρίς εκείνον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:


Για τον τραυματισμό του: «Αυτή την στιγμή δεν νιώθω καλά, Εχω κάποιες ενοχλήσεις και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μου. Ένιωσα κάποια ενόχληση στο τέλος της προθέρμανσης, αλλά θέλησα να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν είχα τα πατήματα που ήθελα, τα σουτ που ήθελα και έδωσα τη θέση μου σε κάποιον που θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο. Προσπάθησα, αλλά δεν πήγε καλά».

Για το ματς με τη Σταντάρ: «Ηταν σαν τελικός για εμάς, αλλά ηττηθήκαμε 3-0. Η εικόνα μας δεν ήταν καλή και στο τέλος που δεχθήκαμε τρία γκολ, δεν ήταν καλό και για τους φιλάθλους μας. Με βάση την εικόνα μας σε όλα τα παιχνίδια πίστευα πως μπορούσαμε να νικήσουμε. Με όλο το σεβασμό στην Σταντάρ, είναι ομάδα που μπορούσαμε να νικήσουμε, ιδίως στην έδρα μας. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να συγκεντρωθούμε και να αγωνιστούμε καλύτερα την Κυριακή».

Για τη δυσαρέσκεια του κόσμου την Πέμπτη: «Πιστεύω πως στα προηγούμενα παιχνίδια οι φίλαθλοι ήταν κοντά μας. Χθες έδειξαν την απογοήτευση τους και είναι φυσιολογικό. Αναλύουμε τα πάντα στην προπόνηση και αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγωνιστούμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια. Χάσαμε κάποιους βαθμούς που δεν έπρεπε να χάσουμε. Κάνουμε την αυτοκριτική μας, αναλύουμε τα πράγματα στην προπόνηση. Είμαστε άτυχοι γιατί δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Χρειάζεται δουλειά και συγκέντρωση. Είμαστε καλή ομάδα που χάνει βαθμούς. Πρέπει να γίνουμε πιο αποφασιστικοί στην επίθεση, Εμείς "πεθαίνουμε" για να σκοράρουμε. Μπορεί να χρειαστεί και δέκα ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ, ενώ ο αντίπαλος μας μπορεί να το κάνει με μόλις μία ευκαιρία».Για το ματς της Κυριακής: «Ελπίζω να πάρουμε την εκδίκησή μας. Στα ντέρμπι δε νικάει πάντα η καλύτερη ομάδα, αλλά αυτή που το θέλει περισσότερο. Σε αυτά τα ματς πρέπει να δείξουμε καρδιά, γιατί μπορεί να κριθεί στη λεπτομέρεια. Εμείς πρέπει να δείξουμε θέληση, δύναμη και καρδιά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να νικήσει στο Φάληρο χωρίς τον ίδιο: «Μπορεί η ομάδα να πάρει τη νίκη και χωρίς εμένα. Εχουμε καλή ομάδα, παίζουμε καλά σε πολλά παιχνίδια, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα. Αν δουλεύεις θα γευτείς στο τέλος τους καρπούς αυτής της προσπάθειας. Την Κυριακή έχουμε αρκετά καλές πιθανότητες να πετύχουμε τη νίκη που θέλουμε».

Αν υπάρχει διαφορά στη δυναμικότητα των δύο ομάδων: «Πιστεύω στην ομάδα μου και θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι. Αυτά τα ντέρμπι είναι αγώνες πάθους, γιατί μπορεί να παίξουμε καλά , αλλά να χάσουμε στη λεπτομέρεια. Πρέπει να δείξουμε καρδιά και θέληση για να πετύχουμε το στόχο μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν μας παρουσιαστούν οι ευκαιρίες. Πρέπει να προστατεύσουμε τη φανέλα μας, να είμαστε έτοιμοι και να παίξουμε με καρδιά και θέληση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.