Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τεσσάρα κορυφής η Σεβίλλη, γκέλαρε η Γιουβέντους

Τσάμπιονς Λιγκ: Τεσσάρα κορυφής η Σεβίλλη, γκέλαρε η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/11/2016 00:42
Η Σεβίλλη διέλυσε με 4-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πέρασε μόνη στην κορυφή του ομίλου μετά την εντός έδρας ισοπαλία της Γιουβέντους απέναντι στη Λυών (1-1).

Τη μεγαλύτερη σε εύρος ευρωπαϊκή νίκη της ιστορίας της ισοφάρισε η Σεβίλλη, διαλύοντας με 4-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Οι Ανδαλουσιανοί έφτασαν τους 10 βαθμούς μετά από 4 παιχνίδια και μόνο με… θαύμα θα χάσουν την πρόκριση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι θα παραδώσουν τα… σκήπτρα του Γιουρόπα Λιγκ μετά από τρία χρόνια.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μονόλογο, με τον Βιέτο να ανοίγει το σκορ στο 31’ μετά από ωραία προσποίηση στον Σίλντενφελντ. Η αποβολή του Στογιάνοβιτς (45') έκανε πιο δύσκολο το έργο της Ντιναμό και στο 66’ ο Εσκουδέρο «έγραψε» το 2-0, «κλειδώνοντας το ματς για τους γηπεδούχους.

Στο 80’ ο Ενζονζί ανέβασε τον δείκτη του σκορ με κεφαλιά και έξι λεπτά μετά ο Μπεν Γιεντέρ έβαλε… το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0. Η τελευταία φορά που η Σεβίλλη κέρδισε με αυτό το σκορ στην Ευρώπη ήταν το 1957 απέναντι στην Άαρχους.

Στο άλλο παιχνίδι, η Λυών απέσπασε σπουδαίο βαθμό (1-1) στην έδρα της Γιουβέντους και έμεινε ζωντανή για την πρόκριση στους «16», αν και το έργο της παραμένει αρκετά δύσκολο.

Η «Γηραιά Κυρία» προηγήθηκε στο 14’ με εύστοχο πέναλτι του Ιγκουαΐν, ενώ είχε δύο μεγάλες στιγμές με Μαρκίζιο (25’) και «Πιπίτα» (39’) για ένα δεύτερο γκολ. Αυτό δεν ήρθε και στην επανάληψη η ομάδα του Αλέγκρι έριξε αδικαιολόγητα την απόδοση της, με αποτέλεσμα να δεχτεί την ισοφάριση στο 85’ χάρη σε κοντινή κεφαλιά του Τολισό.

Μάλιστα στις καθυστερήσεις ο Λακαζέτ δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Μπουφόν, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να δώσει τη νίκη στη Λυών. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Γιουβέντους θα πάει με -2 στη Σεβίλλη, στο παιχνίδι που θα κρίνει όπως όλα δείχνουν την πρωτιά του ομίλου.

Η βαθμολογία:


1. Σεβίλλη 10 (6-0)
2. Γιουβέντους 8 (6-1)
3. Λυών 4 (4-3)
4. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0 (0-12)

Επόμενη αγωνιστική (22/11)

Σεβίλλη-Γιουβέντους
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Λυών

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.