Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρωτιά με Φαλκάο η Μονακό, «διπλό» στο Λονδίνο η Λεβερκούζεν

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρωτιά με Φαλκάο η Μονακό, «διπλό» στο Λονδίνο η Λεβερκούζεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/11/2016 00:26
Με δύο γκολ του Φαλκάο, η Μονακό κέρδισε με 3-0 την ΤΣΣΚΑ στο Πριγκιπάτο και παρέμεινε στην κορυφή παρά τη μεγάλη νίκη (1-0) της Λεβερκούζεν επί της Τότεναμ στο «Γουέμπλεϊ».

Η Μονακό, με πρωταγωνιστή τον Ραδαμέλ Φαλκάο, κέρδισε με 3-0 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Λουί Ντε» και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με τον Ζερμέν, ενώ στο 28’ ο Φαλκάο σκόραρε σε κενή εστία, διπλασιάζοντας το προβάδισμα των Μονεγάσκων. Ο Κολομβιανός πέτυχε και τρίτο γκολ στο 41’, φτάνοντας τα 41 τέρματα σε 46 παιχνίδια στην Ευρώπη (0.91 γκολ ανά παιχνίδι).

Το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Μονακό έφτασε τους 8 βαθμούς σε 4 παιχνίδια, όντας στην κορυφή του 5ου ομίλου. Στην 2η θέση με δύο βαθμούς λιγότερους βρίσκεται η Λεβερκούζεν, η οποία κέρδισε με 1-0 την Τότεναμ στο «Γουέμπλεϊ

Οι «πετεινοί» δίνουν τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια στο ιστορικό γήπεδο, ωστόσο μέχρι στιγμής μετρούν δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, όντας στην 3η θέση με 4 βαθμούς. Η Λεβερκούζεν «άγγιξε» το γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Ερνάντες, όμως στο 66’ κατάφερε να σκοράρει με τον Καμπλ, έπειτα από αδράνεια στην άμυνα της Τότεναμ.

Η Τότεναμ είχε δοκάρι με τον Ντάιερ για να φέρει το σκορ στα ίσια, ωστόσο το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι «πετεινοί» βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

Η βαθμολογία:


1. Μονακό 8 (7-3)
2. Λεβερκούζεν 6 (4-3)
3. Τότεναμ 4 (2-3)
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2 (3-7)

Επόμενη αγωνιστική (22/11)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Λεβερκούζεν
Μονακό – Τότεναμ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.