Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους «16» η Ντόρτμουντ, γκέλαρε η Ρεάλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους «16» η Ντόρτμουντ, γκέλαρε η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2016 23:40
Με γκολ του Ράμος (12’) η Ντόρτμουντ κέρδισε με 1-0 την Σπόρτινγκ στο «Βεστφάλεν» και «σφράγισε» την πρόκριση για τους «16», όντας μάλιστα στο +2 από την Ρεάλ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Λέγκια στη Βαρσοβία.

Την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε η Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί νίκησαν με 1-0 την Σπόρτινγκ στο «Βεστφάλεν» και «σφράγισαν» το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Αντριάν Ράμος αντικατέστησε τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην ενδεκάδα, με τον Γκαμπονέζο να μένει μάλιστα εκτός 18αδας λόγω «εσωτερικού ζητήματος» όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ντόρτμουντ.

Ο Κολομβιανός μάλιστα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο12ο λεπτό, με κεφαλιά έπειτα από την σέντρα του Γκίντερ. Οι Βεστφαλοί είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος και στο 34’ θα μπορούσαν να φτάσουν σε δεύτερο γκολ, με τον Πούλισιτς να σημαδεύει το δοκάρι των Πορτογάλων.

Στην επανάληψη, η Σπόρτινγκ κέρδισε περισσότερα μέτρα, ωστόσο δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Μπούρκι. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Ντόρτμουντ εξασφάλισε την πρόκριση, έχοντας μάλιστα το πάνω χέρι για την πρωτιά του γκρουπ.

«Αυτοκτόνησε» η Ρεάλ


Τσάμπιονς Λιγκ: Στους «16» η Ντόρτμουντ, γκέλαρε η Ρεάλ
Στο άλλο παιχνίδι, η Λέγκια ανέτρεψε σε 3-2 το 0-2 της Ρεάλ στη Βαρσοβία, όμως το γκολ του Κόβασιτς στο 85’ ισοφάρισε το σκορ σε 3-3, γλιτώνοντας τη «βασίλισσα» από μια ντροπιαστική ήττα.

Η Ρεάλ κατάφερε να προηγηθεί πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό παιχνιδιού χάρη σε ένα μυθικό γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός βρήκε δίχτυα με τρομερό βολ πλανέ έξω από την περιοχή, πετυχαίνοντας μάλιστα το γρηγορότερο γκολ της «βασίλισσας» στο Τσάμπιονς Λιγκ (55ο δευτερόλεπτο).

Ο Ζινεντίν Ζιντάν παρέταξε την Ρεάλ με 4-4-2, με Μοράτα-Μπενζεμά στην επίθεση και Ρονάλντο-Μπέιλ στα άκρα. Στο 35’ ο Μπενζεμά διπλασίασε το σκορ των Μαδριλένων, όμως η απάντηση της Λέγκια ήρθε πέντε λεπτά μετά με τρομερό σουτ του Οτζίτζα-Οφόε.

Η Ρεάλ δέχτηκε γκολ για 10ο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που είχε να της συμβεί από τον Νοέμβριο του 2008. Τα αμυντικά προβλήματα των φιλοξενούμενων όμως συνεχίστηκαν και η Λέγκια κατάφερε να κάνει μια επική ανατροπή και μάλιστα σε παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών.

Στο 58’ ο Ράντοβιτς ισοφάρισε σε 2-2 με εξαιρετικό σουτ και στο 83' ο Πουλέν ολοκλήρωσε την ανατροπή με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο. Το μόνο που κατάφερε η Ρεάλ ήταν να ισοφαρίσει σε 3-3 στο 85’ με σουτ του Κόβασιτς από το ύψος της περιοχής.

Η βαθμολογία:


1. Ντόρτμουντ 10
2. Ρεάλ 8
3. Σπόρτινγκ 3
4. Λέγκια 1

Το γκολ του Μπέιλ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.