Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση για Ατλέτικο και Μπάγερν

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση για Ατλέτικο και Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2016 01:01
Με γκολ του Γκριεζμάν στο 90+3’, η Ατλέτικο κέρδισε με 2-1 την Ροστόφ στην Μαδρίτη και προκρίθηκε στους «16» μαζί με την Μπάγερν, η οποία νίκησε με ανατροπή (2-1) την Αιντχόβεν στην Ολλανδία.

Η Ατλέτικο «φλέρταρε» με την πρώτη της απώλεια στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο με γκολ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων κέρδισε με 2-1 την Ροστόφ στο «Βιθέντε Καλντερόν» και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16».

Οι «ροχιμπλάνκος» μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 28’ κατάφεραν να προηγηθούν με τον Γκριεζμάν, ο οποίος σκόραρε με πλασέ στην κίνηση, έπειτα από κεφαλιά-ασίστ του… Αζμούν.

Ο Ιρανός πήρε το… αίμα του πίσω στο 30’ αφού ισοφάρισε το σκορ σε 1-1, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Όμπλακ. Η Ατλέτικο πίεσε ασφυχτικά για το δεύτερο γκολ και στις καθυστερήσεις ο Γκριεζμάν «λύτρωσε» την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, διαμορφώνοντας από κοντά το τελικό 2-1. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γάλλος ήταν εκτεθειμένος και στην αρχή δεν πανηγύρισε, ωστόσο ο διαιτητής μέτρησε κανονικά το γκολ, αποφασίζοντας ότι η μπάλα έφτασε σ’ αυτόν από τον Γκάτκαν της Ροστόφ και όχι από τον Γκοντίν.

Στο άλλο παιχνίδι, η Μπάγερν κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Αιντχόβεν στην Ολλανδία και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16».

Οι Βαυαροί μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, είχαν δοκάρι στο 4ο λεπτό με τον Λεβαντόφσκι, όμως στο 14’ ο Αρίας «έγραψε» το 1-0 για τους Ολλανδούς, σκοράροντας από πεντακάθαρη θέση οφσάιντ.

Στο 29’ ο Λεβαντόφσκι είχε δεύτερο δοκάρι, όμως στο 33’ ο Πολωνός ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Ο «Λέβα» ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 73’, ενώ στο 85’ έκανε χατ-τρικ στα… δοκάρια, με το 2-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Η βαθμολογία:


1. Ατλέτικο 12
2. Μπάγερν 9
3. Αιντχόβεν 1
4. Ροστόφ 1




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.