Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκησε και βλέπει πρωτιά η Μπενφίκα

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκησε και βλέπει πρωτιά η Μπενφίκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2016 00:36
Με πέναλτι του Σάλβιο (45+2’), η Μπενφίκα κέρδισε με 1-0 την Ντιναμό Κιέβου στο «Ντα Λουζ» και έπιασε την Νάπολι στην κορυφή του 2ου ομίλου με 7 βαθμούς. Χαμένο πέναλτι είχαν οι Ουκρανοί, που ψάχνουν θαύμα για να συνεχίσουν στην Ευρώπη.

Για τα καλά στη μάχη της πρόκρισης μπήκε η Μπενφίκα. Μετά το «διπλό» της προηγούμενης αγωνιστικής στην Ουκρανία (2-0) οι «αετοί» κέρδισαν με 1-0 την Ντιναμό Κιέβου στη Λισαβόνα και πλέον ισοβαθμούν με την Νάπολι στους 7 βαθμούς, μετά την ισοπαλία (1-1) των «παρτενοπέι» στην έδρα της Μπεσίκτας.

Η ομάδα των Κώστα Μήτρογλου (έπαιξε για 70’) και Αντρέα Σάμαρη (μπήκε στο 59’) προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Σάλβιο να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Λουιζάο.

Οι Πορτογάλοι είχαν δοκάρι με τον Γκουέντες για να ένα δεύτερο γκολ, όμως στο 68’ η Ντιναμό Κιέβου κέρδισε πέναλτι, ύστερα από ανατροπή του Γκονσάλες από τον Εντερσον Μοράες. Ωστόσο, ο πορτιέρο της Μπενφίκα απέκρουσε την εκτέλεση του συμπατριώτη του, Ζούνιορ Μοράες, κρατώντας το 1-0 μέχρι το φινάλε.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Ντιναμό Κιέβου ψάχνει θαύμα για να μπορέσει να μείνει στην Ευρώπη και μετά τον Δεκέμβριο, ενώ πολύ κρίσιμο είναι το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής ανάμεσα σε Μπεσίκτας και Μπενφίκα στην Κωνσταντινούπολη.

Η βαθμολογία:


1. Νάπολι 7
2. Μπενφίκα 7
3. Μπεσίκτας 6
4. Ντιναμό Κιέβου 1


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.