Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίαμβος για Σίτι κόντρα σε Μπαρτσελόνα

Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίαμβος για Σίτι κόντρα σε Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2016 23:36
Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-1 την Μπαρτσελόνα στο «Έτιχαντ» και πήρε εκδίκηση για τη βαριά ήττα με 4-0 στο «Καμπ Νου». Γκουντογκάν (39’,74’) και Ντε Μπρούιν (51’) τα γκολ, προηγήθηκαν με Μέσι (21’) οι Καταλανοί, που φώναξαν για χέρι στον 3ο γκολ.

Την πρώτη νίκη της ιστορίας της κόντρα στην Μπαρτσελόνα πήρε η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κέρδισε με ανατροπή (3-1) τους Καταλανούς στο «Έτιχαντ» και έκαναν σημαντικό βήμα για την πρόκριση, φτάνοντας τους 7 βαθμούς σε 4 παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 11ο λεπτό του αγώνα, με τον Στέρλινγκ να ανατρέπεται από τον Ουμτιτί στην περιοχή αλλά να βλέπει κίτρινη κάρτα για θέατρο, σε μια λανθασμένη απόφαση του διαιτητή. Δέκα λεπτά μετά, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Μέσι, ο οποίος σκόραρε από κοντά ύστερα από αντεπίθεση για… σεμινάριο από τους παίκτες του Ενρίκε.

Οι «μπλαουγκράνα» πατούσαν καλύτερα στο παιχνίδι, είχαν δύο σημαντικές στιγμές με Νεϊμάρ (28’) και Γκόμες (35’) για ένα δεύτερο γκολ, όμως στο 39’ ένα λάθος του τελευταίου επέτρεψε στην Σίτι να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, με τον Γκουντογκάν να «γράφει» το 1-1 έπειτα από ασίστ του Στέρλινγκ.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έκλεψε τις εντυπώσεις στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο εμφανίστηκε… μεταμορφωμένη και στο 51’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με απευθείας φάουλ του Ντε Μπρούιν. Από ένα σημείο το παιχνίδι έγινε… ροντέο, με τον Γκόμες να σημαδεύει το δοκάρι του Καμπαγιέρο στο 65’ και τον Ντε Μπρούιν να απαντάει με… δοκάρι στο αμέσως επόμενο λεπτό.

Τελικά το 3ο γκολ της Σίτι ήρθε στο 74’. Ο νεοεισελθόντας Νάβας έκανε το γύρισμα προς τον Αγουέρο, αυτός στην προσπάθεια του να σκοράρει έκανε χέρι και ο επερχόμενος Γκουντογκάν με δυνατό σουτ έγραψε το 3-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού η Μπαρτσελόνα δεν έδειξε «ζεστή» να πατήσει γκάζι και να ψάξει την ανατροπή. Έτσι, η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε τους 7 βαθμούς και μείωσε στο -2 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, που παραμένει το φαβορί για την πρωτιά του γκρουπ.

Στο άλλο παιχνίδι, η Γκλάντμπαχ έμεινε στο 1-1 με την Σέλτικ στο «Μπορούσια Παρκ» και βρέθηκε στο -2 από την 2η θέση.

Οι Γερμανοί κατάφεραν να προηγηθούν στο 32’ με γκολ του Στιντλ, όμως στο 75' ο Κορμπ ανέτρεψε στην περιοχή τον Ντεμπελέ με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να δώσει τη δυνατότητα στον άσο της Σέλτικ να ισοφαρίσει σε 1-1 από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Η βαθμολογία:


1. Μπαρτσελόνα 9
2. Μάντσεστερ Σίτι 7
3. Γκλάντμπαχ 5
4. Σέλτικ 2


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.