Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Ντε Μπούρ από την Ίντερ

Τέλος ο Ντε Μπούρ από την Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2016 19:03
Παρελθόν από τον πάγκο της Ίντερ αποτελεί ο Φρανκ ντε Μπούρ μετά από μόλις 85 ημέρες στον πάγκο των «νερατζούρι». Προσωρινά στη θέση του ο Στέφανο Βέκι, φαβορί ο Πιόλι.

Ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» του Φρανκ ντε Μπούρ με την Ίντερ. Ο Ολλανδός τεχνικός, ύστερα από 85 μέρες παραμονής στους «νερατζούρι» αποτελεί επίσημα παρελθόν, έχοντας αφήσει την ομάδα στη 12η θέση της Σέριε Α, με 4 νίκες 2 ισοπαλίες και 5 ήττες σε 11 παιχνίδια.

«Είναι κρίμα που ήρθε το τέλος με αυτό τον τρόπο... Για να μην τα πολυλογώ, χρειαζόμουν περισσότερο χρόνο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς που στήριξαν την ομάδα αυτούς τους λίγους μήνες που βρέθηκα εγώ στον σύλλογο. Forza Inter», έγραψε ο Ντε Μπούρ στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Τη θέση του Ντε Μπουρ παίρνει προσωρινά ο προπονητής της ομάδας Νέων, Στέφανο Βέκι, ο οποίος θα κοουτσάρει την Ίντερ στην αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον για το Γιουρόπα Λιγκ.

Όσον αφορά τον διάδοχο του Ολλανδού, ιταλικά σενάρια παρουσιάζουν τον Στέφανο Πιόλι ως το μεγάλο φαβορί για τη θέση. Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν την Πέμπτη και εφόσον υπάρξει συμφωνία, ο πρώην τεχνικός της Λάτσιο θα γίνει ο 9ος προπονητής των «νερατζούρι» μετά την αποχώρηση του Ζοζέ Μουρίνιο το 2010.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.