Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ο Ιγκουαΐν «σκότωσε» την Νάπολι

Σέριε Α: Ο Ιγκουαΐν «σκότωσε» την Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/10/2016 23:43
Με τον Ιγκουαΐν να σκοράρει (71’) κόντρα στην πρώην, η Γιουβέντους κέρδισε με 2-1 την Νάπολι στο Τορίνο και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στην Ιταλία. Μπονούτσι (50’) και Καγιεχόν (54’) τα άλλα γκολ.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έκρινε το ντέρμπι της Γιουβέντους με την Νάπολι. Ο «Πιπίτα» σκόραρε για πρώτη φορά μετά από 306 λεπτά στο πρωτάθλημα και με το δικό του γκολ επέτρεψε στη «Γηραιά Κυρία» να πάρει τη νίκη με 2-1 στο Τορίνο. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ξέφυγε προσωρινά με +5 από την 2η Ρόμα, ενώ βρίσκεται πλέον 7 βαθμούς μπροστά από τους «παρτενοπέι».

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε μεγάλες φάσεις, αλλά το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν εντυπωσιακό. Στο 50’ μετά από λανθασμένη απομάκρυνση του Γκουλάμ, η μπάλα στρώθηκε στον Μπονούτσι και αυτός από κοντά έκανε το 1-0. Η απάντηση της Νάπολι ήρθε τέσσερα λεπτά, με τον Ινσίνιε να κάνει τη σέντρα και τον Καγιεχόν να ισοφαρίζει από κοντά σε 1-1.

Μετά το 1-1, η Γιουβέντους είχε την κατοχή και προσπαθούσε να βρει τον τρόπο για να διασπάσει την εστία της Νάπολι. Τη λύση για τη «Γηραιά Κυρία έδωσε στο 71’ ο πρώην των «παρτενοπέι», Ιγκουαΐν. Ο Αργεντινός σεντράρει για τον Κεντίρα, ο Γκουλάμ προλαβαίνει να διώξει, αλλά στρώνει στον «Πιπίτα» και αυτός με μονοκόμματο σουτ «έγραψε» το 2-1, με τον παίκτη να μην πανηγυρίζει το γκολ.

Η Νάπολι δεν κατάφερε να βρει απάντηση και το τελικό 2-1 επέτρεψε στην Γιουβέντους να ξεφύγει με +7 από τους «παρτενοπέι». Στα άσχημα για τους γηπεδούχους, ο τραυματισμός του Κιελίνι, ο οποίος αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα στο πρώτο μέρος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.