Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Σανόγκο η Άρσεναλ

Ανακοίνωσε Σανόγκο η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/7/2013 23:08
Την απόκτηση του Γιαγιά Σανόγκο ως ελεύθερη μεταγραφή ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας η Άρσεναλ, χωρίς να κάνει γνωστό την διάρκεια και τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου του.

Μπορεί το ρεπορτάζ των «κανονιέρηδων» να αναφέρει πως ο Άρσεν Βενγκέρ ενδιαφέρεται για τις περιπτώσεις των Ιγκουαίν, Ρούνεϊ και Φελαινί, ωστόσο οι Λονδρέζοι προχώρησαν σε μία κίνηση-έκπληξη, αποκτώντας τον 20χρονο γάλλο επιθετικό ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Οσέρ.

«Ο Σανογκό είναι ένας πολύ καλός νεαρός ποδοσφαιριστής και μια εξαιρετική μεταγραφή για εμάς. Έχει αποδείξει την αξία του με τις εμφανίσεις του τόσο στην Οσέρ, όσο και στην εθνική ομάδα των Νέων της Γαλλίας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Άρσεν Βενγκέρ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Να σημειωθεί πως ο Σανόγκο πέτυχε 10 γκολ σε 13 εμφανίσεις με την Οσέρ την περασμένη σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, ενώ αυτές τις μέρες βρίσκεται με την εθνική ομάδα Νέων της χώρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ-20, όπου την Τρίτη οι φίλοι της Άρσεναλ θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Τουρκία για τη φάση των «16» του θεσμού.

Μάλιστα έως τώρα στο Μουντιάλ που διεξάγεται στα γήπεδα της Τουρκίας, μετράει 2 γκολ και μία ασίστ με τη φανέλα των «τρικολόρ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.