Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «3x3» η Ατλέτικο, τεσσάρα η Μπάγερν

Τσάμπιονς Λιγκ: «3x3» η Ατλέτικο, τεσσάρα η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2016 00:08
Με γκολ του Καράσκο η Ατλέτικο πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ροστόβ και έκανε το «3 στα 3» στον όμιλο, διατηρώντας το +3 από την Μπάγερν, που διέλυσε με 4-1 την Αιντχόβεν στο Μόναχο.

Στην κορυφή του 4ου ομίλου διατηρήθηκε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» νίκησαν με 1-0 την Ροστόβ στην Ρωσία και έκαναν το «3 στα 3» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν ο Γιανίκ Καράσκο. Λίγες ημέρες μετά το χατ-τρικ κόντρα στη Γρανάδα, ο Βέλγος πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 62ο λεπτό, σκοράροντας από κοντά μετά από σέντρα του Τόρες. Ο Ισπανός είχε δύο καλές στιγμές για να χριστεί σκόρερ, ενώ στο φινάλε ο Νομπόα σπατάλησε καλή στιγμή για να φέρει το σκορ στα ίσια.

Στο άλλο παιχνίδι, η Μπάγερν κέρδισε με 4-1 την Αιντχόβεν στο Μόναχο και παρέμεινε στο -3 από τους «ροχιμπλάνκος».

Τρία παιχνίδι χωρίς νίκη ήταν πολλά για τους Βαυαρούς και η Αιντχόβεν ήταν αυτή που πλήρωσε τα… σπασμένα. Στο 13’ ο Μίλερ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 21’ ο Κίμιχ έκανε δύο τα τέρματα των γηπεδούχων.

Ο Ζουτ με κάποιες σωτήριες επεμβάσεις κράτησε την Αιντχόβεν στο ματς και στο 41’ οι Ολλανδοί μείωσαν σε 2-1 με τον Νάρσινγκ. Η Μπάγερν δεν πτοήθηκε, πέτυχε το 3-1 στο 59' με τον Λεβαντόφσκι ενώ ο Ρόμπεν διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στο 84'!

Η βαθμολογία:


1. Ατλέτικο 9
2. Μπάγερν 6
3. Αιντχόβεν 3
4. Ροστόφ 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.