Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Παλικαρίσιο «διπλό» για Γιουβέντους, κορυφή με Σεβίλλη

Τσάμπιονς Λιγκ: Παλικαρίσιο «διπλό» για Γιουβέντους, κορυφή με Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2016 00:19
Η Γιουβέντους βρέθηκε με δέκα κόντρα στη Λυών, ωστόσο με γκολάρα του Κουαδράδο και κορυφαίο τον Μπουφόν (απόκρουσε και πέναλτι), έφυγε με τη νίκη (1-0) από τη Γαλλία. «Διπλό» και για Σεβίλλη, 1-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σπουδαίο «διπλό» για την Γιουβέντους στη Γαλλία. Η «Γηραιά Κυρία» πέρασε με 1-0 από την έδρα της Λυών και διατηρήθηκε στην κορυφή του 8ου ομίλου μαζί με τη Σεβίλλη.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας είχαν δύο καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ, όμως στο 34’ χρειάστηκαν την απόκρουση του Μπουφόν σε πέναλτι του Λακαζέτ για να κρατήσουν το μηδέν.

Η Λυών μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 50’ ο Μπουφόν έδειξε ξανά τη μεγάλη κλάση του, διώχνοντας εντυπωσιακά το σουτ του Τολισό. Τέσσερα λεπτά μετά, ο διαιτητής έδωσε δεύτερη κίτρινη στον Λεμινά, όμως η Γιουβέντους ήταν αυτή που πήρε τη νίκη. Στο 76’, ο Κουαδράδο απέφυγε τον Μορέλ και με τρομερό σουτ από πλάγια θέση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας τη νίκη στη «Γηραιά Κυρία».

Νίκη με το ίδιο σκορ και για τη Σεβίλλη, η οποία πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Σαμίρ Νασρί στο 37ο λεπτό, σκοράροντας με κοντινό πλασέ, μετά από σέντρα του Μαριάνο.

Η βαθμολογία:


1. Γιουβέντους 7 (5-0)
2. Σεβίλλη 7 (2-0)
3. Λυών 3 (3-2)
4. Ντίναμο Ζάγκρεμπ 0 (0-8)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.