Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τιάγκο Σίλβα: «Ο Βιλανόβα με κάλεσε στη Μπαρτσελόνα»

Τιάγκο Σίλβα: «Ο Βιλανόβα με κάλεσε στη Μπαρτσελόνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/7/2013 22:24
Την είδηση πως ο Τίτο Βιλανόβα κάλεσε τον Τιάγκο Σίλβα να πάει στην Μπαρτσελόνα, αποκάλυψε ο άσος της Παρί σε δηλώσεις του μετά τον τελικό του «Κυπέλλου Συνομοσπονδιών».

Ο διεθνής βραζιλιάνος στόπερ αποκάλυψε πως ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Τίτο Βιλανόβα ήρθε σε επαφή μαζί του στον αγώνα της Παρί με τη Μπαρτσελόνα για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και τον κάλεσε να πάει στους Καταλανούς:

«Ο Τίτο είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ένας άνθρωπος τον οποίο θαυμάζω. Στο παιχνίδι της Παρί με τη Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, είχαμε μια σύντομη κουβέντα και με κάλεσε να πάω στην ομάδα του», δήλωσε αρχικά ο 28χρονος και συνέχισε:

«Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις για να πω κάτι περισσότερο. Είμαι ήρεμος και θέλω να απολαύσω τις διακοπές μου. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο, αλλά είμαι χαρούμενος στην Παρί.

Μιλάω κάθε μέρα με τον πρόεδρο και δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να φεύγει. Είναι πολύ διαφορετική η κατάσταση με αυτή στη Μίλαν. Εκείνοι ήθελαν να με πουλήσουν, ενώ εδώ είναι πολύ διαφορετική περίπτωση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.