Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Elite Round η Εθνική Παίδων

Στην Elite Round η Εθνική Παίδων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2016 20:07
Η Εθνική Παίδων νίκησε με 3-0 την αντίστοιχη της Ανδόρρας και προκρίθηκε στην Elite Round του Euro Κ-17.

Μετά τη νίκη επί του Καζακστάν με 1-0, η Εθνική Ελλάδας Κ-17 επικράτησε και τις αντίστοιχης εθνικής της Ανδόρας με σκορ 3-0, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για την επόμενη προκριματική φάση του Euro K-17, την αποκαλούμενη Elite Round.

Ο Μελιόπουλος άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Γκαργκαλατζίδης διπλασίασε το σκορ της «γαλανόλευκης». Ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 52’ με εκτέλεση πέναλτι, «σφραγίζοντας» τη νίκη της Εθνικής.

Η κλήρωση για την Elite Round θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή 32 ομάδων, που θα χωριστούν σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων. Στην τελική φάση της Κροατίας (3-19 Μαΐου) προκρίνονται οι νικητές των ομίλων και οι επτά καλύτεροι δεύτεροι.

Ελλάδα: Νικοπολίδης, Λυράτζης, Μωραϊτάκης, Βούτσας, Μελιόπουλος (30' Σκεντέραϊ), Ζουμπουλίδης, Γλέζος, Τσιριγώτης, Εμμανουηλίδης (55' Αντζούλας), Παπαδόπουλος, Γκαργκαλατζίδης

Ανδόρα: Ίκερ, Σομόθα Βιγιαρόν, Μοράλ Σολέρ, Βάλες Ράμος, Αντούνιες ντα Σίλβα, Αλμέιδα Τζεκ, Ακόστα Φάρε, Φερνάντεθ Βιεϊτέθ, Πουμπίγ ντος Σάντος, Γκιγιέ Γκαρθία, Τόρες Βίλα

Όλο το παιχνίδι:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.