Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το ψάχνει για Ντρογκμπά η Νάπολι

Το ψάχνει για Ντρογκμπά η Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/10/2016 22:15
Το ενδεχόμενο απόκτησης του Ντιντιέ Ντρογκμπά με την μορφή δανεισμού εξετάζουν από την Μόντρεαλ οι άνθρωποι της Νάπολι προκειμένου να καλύψουν το κενό του Αρκάντιους Μίλικ.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Αρκάντιους Μίλικ (4-6 μήνες εκτός) αναγκάζει τους διοικούντες της Νάπολι να αναζητούν εσπευσμένα την απόκτηση επιθετικού για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας.

Ένα από τα τελευταία ονόματα που βγήκε στο προσκήνιο είναι αυτό του Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο Ιβοριανός επιθετικός αγωνίζεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για λογαριασμό της Μόντρεαλ Ίμπακτ και οι άνθρωποι των «παρτενοπέι» φέρεται ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο δανεισμού του έμπειρου άσου, ο οποίος δεν θα έχει υποχρεώσεις στη χειμερινή περίοδο λόγω της διακοπής του MLS.

Ο 38χρονος αγωνίζεται από το 2015 στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ και φέτος μετράει 11 γκολ και 5 ασίστ σε 24 παιχνίδι. Ο ίδιος έχει σημειώσει συνολικά 21 γκολ σε 33 παιχνίδια στο MLS, αν και πρέπει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν αντιμετώπισε συχνά πυκνά μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.