Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαίνει χειρουργείο ο Λέσκοτ

Μπαίνει χειρουργείο ο Λέσκοτ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/10/2016 16:23
Ο Τζόλεον Λέσκοτ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο του και τελικά θα αναχωρήσει για την Αγγλία προκειμένου να κάνει αρθροσκόπηση. Περίπου 2 μήνες εκτός δράσης.

Δεν κατάφερε να αποφύγει την αρθροσκόπηση ο Τζόλεον Λέσκοτ. Ο Άγγλος άσος έχει υποστεί οστεοχόνδρινο κάταγμα γόνατος και παρότι ταξίδεψε στο Λονδίνο για να υποβληθεί σε καθαρισμό από προσωπικό του γιατρό, τελικώς επέστρεψε πρόωρα στην Αθήνα, αφού αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία για δύο εβδομάδες.

Ο έμπειρος άσος ξεκίνησε την αγωγή, όμως τα πρώτα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά. Έτσι αποφασίστηκε μην χαθεί άλλος χρόνος και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να αναχωρήσει αύριο (13/10) το απόγευμα για το Λονδίνο ώστε να του γίνει ο καθαρισμός στο γόνατο.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσεις για περίπου 6 με 8 εβδομάδες,όμως οριστικά συμπεράσματα θα βγουν μετά τον καθαρισμό.

Η ανακοίνωση:

«Μετά από νέα επαφή ανάμεσα στον γιατρό του Τζόλεον Λέσκοτ και το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ, αποφασίστηκε από κοινού ότι το πρόβλημα του ποδοσφαιριστή στο γόνατο θα αντιμετωπισθεί με αρθροσκοπική επέμβαση.

Ο Τζόλεον Λέσκοτ θα μεταβεί στο Λονδίνο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση από τον Αγγλο ορθοπεδικό, Αντι Γουίλιαμς. Μετά την επέμβαση, ο αθλητής θα παραμείνει στην Αγγλία για να ακολουθήσει εκεί το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.