Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Βαθμό με Χαρτ η Αγγλία, βαριά ήττα για Σκωτία

Προκριματικά Μουντιάλ: Βαθμό με Χαρτ η Αγγλία, βαριά ήττα για Σκωτία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/10/2016 23:46
Και ξαφνικά ο 6ος όμιλος των προκριματικών πήρε… φωτιά. Η Σλοβενία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Αγγλία στη Λιουμπλιάνα και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή, ισοβαθμώντας στην 2η θέση με την Λιθουανία, που κέρδισε με 2-0 την Μάλτα. Στο «κόλπο» και η Σλοβακία, η οποία διέλυσε με 3-0 την Σκωτία και παρότι 5η, βρίσκεται στο -2 από την 2η θέση.

Η Αγγλία τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Σλοβενία και χρειάστηκε τις επεμβάσεις του εξαιρετικού Τζο Χαρτ για να κρατήσει το 0-0 και να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Λιουμπλιάνα.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες να προηγηθούν ωστόσο τα δοκάρια (2) και ο Χαρτ κράτησαν το μηδέν. Μάλιστα η απόκρουση του Άγγλου γκολκίπερ σε κεφαλιά του Κούρτιτς στο παραθυράκι, βάζει υποψηφιότητα για τις κορυφαίες της σεζόν.

Η είσοδος του Ρούνεϊ στο 73’ έδωσε πνοή στην Αγγλία, η οποία ανέβασε την απόδοση της και είχε καλή στιγμή με σουτ του Λίνγκαρντ για να πάρει αυτή τη νίκη. Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Σλοβενία διατηρήθηκε στο -2 από τα «τρία λιοντάρια».

Στη 2η θέση με -2 από την κορυφή βρίσκεται και η Λιθουανία, η οποία κέρδισε με 2-0 την Μάλτα και έφτασε τους 5 βαθμούς. Τσέρνις (75’) και Νοβικόβας (84’ πεν.) ήταν οι σκόρερ για τους Λιθουανούς, που υπερτερούν στην ισοβαθμία με τους Σλοβένους.

Από την άλλη, η Σλοβακία ισοπέδωσε με 3-0 την Σκωτία στην Τρνάβα και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στην προκριματική φάση. Πρωταγωνιστής για τους Σλοβάκους ήταν ο Ρόμπερτ Μακ, με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ να πετυχαίνει δύο γκολ (18’, 56’) και να μοιράζει την ασίστ στο τέρμα του Νέμετς (68’).

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:


1. Αγγλία 7
2. Λιθουανία 5
3. Σλοβενία 5
4. Σκωτία 4
5. Σλοβακία 3
6. Μάλτα 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.