Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ναυάγιο» με Φάλκενμπεργκ, σε καλό δρόμο του Μπεργκ

«Ναυάγιο» με Φάλκενμπεργκ, σε καλό δρόμο του Μπεργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/7/2013 19:53
Σε «ναυάγιο» οδηγήθηκε η περίπτωση του Έρικ Φάλκενμπεργκ στον Παναθηναϊκό, με τους ανθρώπους της ομάδας να στρέφονται πλέον σε άλλες λύσεις. Σε καλό δρόμο του Μπεργκ.

Ο Ολλανδός άσος είχε έρθει στην Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα για να συζητήσει με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», ωστόσο ύστερα από δύο μέρες διαπραγματεύσεων, αποχώρησε για την πατρίδα του , λέγοντας πως θα σκέφτονταν ξανά την πρόταση της ομάδας.

Ωστόσο οι «πράσινοι» αποφάσισαν να αποχωρήσουν οριστικά από την περίπτωση του Ολλανδού μέσου, ισχυρίζονταν πως ο παίκτης ζητούσε προνομιακές εγγυήσεις έναντι των άλλων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκό, όπως λένε από την ΠΑΕ.

Σε καλό δρόμο του Μπέργκ


«Ναυάγιο» με Φάλκενμπεργκ, σε καλό δρόμο του Μπεργκ
Από την άλλη, σε κάλο δρόμο δείχνει ότι βαδίζει η περίπτωση του Μάρκους Μπέργκ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από το Αμβούργο και αυτό φάνηκε στην σημερινή πρώτη προπόνηση της ομάδας, καθώς ο Τόρστεν Φινκ τον έβαλε να προπονηθεί με τους μικρούς.

Οι «πράσινοι» αισιοδοξούν πως ο Σουηδός φορ θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα, με τις δύο πλευρές να φέρεται πως έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία, ενώ δύσκολα το Αμβούργο θα ζητήσει κάποιο ποσό για την παραχώρηση του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.