Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έδεσε» το… μέλλον του ο Ολυμπιακός

«Έδεσε» το… μέλλον του ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/10/2016 22:14
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τους Ρέτσο, Μανθάτη, Ανδρούτσο και Νικολάου μέχρι το 2021!

Την επέκταση της συνεργασίας της με τέσσερις παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για τους Θανάση Ανδρούτσο, Γιώργο Μανθάτη, Δημήτρη Νικολάου και Παναγιώτη Ρέτσο, οι οποίοι υπέγραψαν νέα συμβόλαια μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση των συμβολαίων, των ποδοσφαιριστών Θανάση Ανδρούτσου, Γιώργου Μανθάτη, Δημήτρη Νικολάου και Παναγιώτη Ρέτσου, για τα επόμενα πέντε χρόνια!

Οι τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του Ολυμπιακού τουλάχιστον μέχρι το 2021, απολαμβάνοντας την έμπρακτη στήριξη του συλλόγου μας και την πίστη στο ταλέντο τους».

Μετά την υπογραφή των νέων συμβολαίων τους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Γιώργος Παύλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των τεσσάρων ποδοσφαιριστών, επισημαίνοντας παράλληλα την πίστη του στη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία, αλλά και την εξέλιξη που μπορούν να παρουσιάσουν ακόμη!

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για την ανανέωση των συμβολαίων τεσσάρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι προέρχονται από την Ακαδημία μας. Τα παιδιά, μετά από σκληρή δουλειά και ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών τους, επιβραβεύτηκαν με νέα συμβόλαια, διάρκειας πέντε ετών και με στόχο την καθιέρωσή τους στην πρώτη ομάδα.

Πιστεύουμε σε αυτούς τους παίκτες και θέλουμε να αποτελέσουν τον σκελετό για την ομάδα, η οποία θα στηρίζεται στους Έλληνες της Ακαδημίας μας. Θέλω να τους πω ότι είμαστε δίπλα τους και ότι η επιτυχία τους είναι και επιτυχία μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.