Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού

Τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/7/2013 15:27
Τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2013-2014 παρουσίασε σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τις τιμές να είναι μειωμένες τουλάχιστον κατά 20%.

Με το σύνθημα «Γιατί είμαι Ολυμπιακός», οι ερυθρόλευκοι παρουσίασαν τα νέα εισιτήρια διαρκείας τους, ενώ παράλληλα ανακοίνωσαν την δημιουργίας της οικογενειακής θύρας, στην οποία οι γονείς θα μπορούν μαζί με τα παιδιά τους να παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας της νέα σεζόν.

Επίσης, έκαναν γνωστή την συγκρότηση της κερκίδας της κοινωνικής αλληλεγγύης στην οποία θα έχουν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων σπουδαστές, φοιτητές, μαθητές, στρατιώτες και ΑΜΕΑ μέχρι 67%, φυσικά με την κατάθεση σχετικών εγγράφων για την αγορά του προνομιακού εισιτήριου διαρκείας.

Οι τιμές


Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από τις 280 ευρώ για τις θύρες 1, 2, 8, 9, 19, 20, έως 2500 ευρώ (για τη θύρα VIP). Πατήστε κλικ εδώ για πιο αναλυτικές πληροφορίες .

Να σημειωθεί πως από σήμερα μέχρι και το Σάββατο 13 Ιουλίου οι κάτοχοι των περσινών καρτών διαρκείας μπορούν να αποκτήσουν τις νέες σε μειωμένες τιμές. Την Τρίτη 16 Ιουλίου αρχίζει η περίοδος διάθεσης σε νέους κατόχους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.