Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Άνετα η Σερβία, μοιρασιά στη Βιέννη

Προκριματικά Μουντιάλ: Άνετα η Σερβία, μοιρασιά στη Βιέννη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/10/2016 00:36
Με πρωταγωνιστή τον Τάντιτς (γκολ, δύο ασίστ) η Σερβία πέρασε με 3-0 από την Μολδαβία και έπιασε τις Ιρλανδία, Αυστρία και Ουαλία στην κορυφή του 4ου ομίλου. Οι δύο τελευταίες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στη Βιέννη, ενώ οι Ιρλανδοί κέρδισαν με 1-0 την Γεωργία και πήραν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Σερβία κόντρα στην Μολδαβία. Με κορυφαίο τον Τάντιτς, οι Σέρβοι πήραν εμφατική εκτός έδρας νίκη με 3-0, φτάνοντας τους 4 βαθμούς στον όμιλο.

Στο 19’ ο Τάντιτς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Επουρεάνου και έδωσε έτοιμο γκολ στον Κόστιτς, ενώ στο 37’ ο άσος της Σαουθάμπτον έδωσε δεύτερη ασίστ, αυτή τη φορά σε γκολ του Ιβάνοβιτς. Η Μολδαβία δεν κατάφερε να απαντήσει και ο Τάντιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 59’, μετά από ασίστ του Κατάι. Σ’ όλο το ματς αγωνίστηκε ο Μιλιβόγιεβιτς του Ολυμπιακού.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής στον 4ο όμιλο, Αυστρία και Ουαλία αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στη Βιέννη. Οι Ουαλοί προηγήθηκαν δύο φορές με Άλεν (22’) και Βίμερ (45+1’ αυτ.), όμως οι Αυστριακοί κατάφεραν να απαντήσουν ισάριθμες φορές με τέρματα του Αρναούτοβιτς (28’, 48’).

Στο άλλο ματς, η Ιρλανδία χάρη σε γκολ του Κόουλμαν (46’) κέρδισε με 1-0 την Γεωργία στο Δουβλίνο και έφτασε και αυτή τους 4 βαθμούς. Τετραπλή ισοβαθμία λοιπόν μετά από δύο αγωνιστικές στον 4ο όμιλο.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:


1. Ουαλία 4
2. Σερβία 4
3. Αυστρία 4
4. Ιρλανδία 4
5. Γεωργία 0
6. Μολδαβία 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.