Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Εξάρα η Κροατία, επική ανατροπή η Ισλανδία

Προκριματικά Μουντιάλ: Εξάρα η Κροατία, επική ανατροπή η Ισλανδία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/10/2016 00:15
Με τον Μάντζουκιτς να πετυχαίνει χατ-τρικ στα πρώτα 35 λεπτά, η Κροατία διέλυσε με 6-0 το Κόσοβο και ανέβηκε στην κορυφή του 9ου ομίλου. Μαζί της βρίσκεται η Ισλανδία, η οποία κέρδισε με επική ανατροπή (3-2) τους Φινλανδούς χάρη σε δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Έσωσε το βαθμό η Τουρκία με Ουκρανία, 2-2 (από 0-2) στο Ικόνιο.

Την πρώτη της νίκη στον 9ο όμιλο πήρε η Κροατία, η οποία έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στο Κόσοβο. Η «Χρβάτσκα» πήρε εμφατική εκτός έδρας νίκη με 6-0, φτάνοντας τους 4 βαθμούς στο γκρουπ.

Οι Κροάτες «καθάρισαν» από το πρώτο μέρος την υπόθεση νίκη, με τον Μάντζουκιτς να πετυχαίνει χατ-τρικ (6’, 24’, 35’). Η Κροατία συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και στο δεύτερο μέρος, πετυχαίνοντας ακόμα τρία τέρματα με τους Μίτροβιτς (68’), Πέρισιτς (83’) και Κάλινιτς (90+2’).

Επική ανατροπή η Ισλανδία, γλίτωσε το βαθμό η Τουρκία


Προκριματικά Μουντιάλ: Εξάρα η Κροατία, επική ανατροπή η Ισλανδία
Τρομερά πράγματα στο Ρέυκιαβικ, με τους Φινλανδούς να παίρνουν δύο φορές προβάδισμα κόντρα στους Ισλανδούς και τελικά να χάνουν με 3-2, χάρη σε δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Ο Πούκι έβαλε μπροστά στο σκορ τους Φινλανδούς (21’), ωστόσο η Ισλανδία κατάφερε να ισοφαρίσει στο 37’ με τον Άρνασον. Δύο λεπτά μετά, ο μέσος του Παναθηναϊκού, Ρόμπιν Λουντ έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Φινλανδία, γκολ που όλα έδειχναν ότι θα ήταν το νικητήριο για τους φιλοξενούμενους.

Ωστόσο, στο 90+1’ ο πρώην «ερυθρόλευκος», Άλφρεντ Φινμπόγκασον ισοφάρισε σε 2-2 και στο 90+6’ οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη, κάνοντας ανατροπή με γκολ του Ράγκναρ Σίγκουρντσον!

Στο άλλο παιχνίδι, η Ουκρανία προηγήθηκε με 2-0 μέσα στην Τουρκία, ωστόσο η ομάδα του Τερίμ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 24’ με πέναλτι του Γιαρμολένκο, ενώ στο 27’ ο Κράβετς μετά από ασίστ του τελευταίου «έγραψε» το 0-2. Η Τουρκία κατάφερε να μειώσει στο φινάλε του πρώτου μέρους με κεφαλιά του Τουφάν και στο 81’ ο Τσαλχάνογλου ισοφάρισε σε 2-2 με εύστοχο πέναλτι. Δύο παιχνίδια, δύο βαθμοί για τις δύο ομάδες, σε έναν όμιλο που φαίνεται ότι θα αποδειχθεί από τους πιο αμφίρροπους των προκριματικών.

Η βαθμολογία του 9ου ομίλου:


1. Κροατία 4
2. Ισλανδία 4
3. Ουκρανία 2
4. Τουρκία 2
5. Φινλανδία 1
6. Κόσοβο 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.