Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Γκουιντολίν, Αμερικάνος τεχνικός στον πάγκο της Σουόνσι

Τέλος ο Γκουιντολίν, Αμερικάνος τεχνικός στον πάγκο της Σουόνσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2016 23:13
Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο της Σουόνσι, με τον Φραντσέσκο Γκουιντολίν να αποτελεί παρελθόν και τον Μπομπ Μπράντλεϊ να αναλαμβάνει επίσημα την τεχνική ηγεσία των «κύκνων».

Παρελθόν από τον πάγκο της Σουόνσι αποτελεί ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν μετά τα άσχημα αποτελέσματα των «κύκνων» στο πρωτάθλημα. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Μπομπ Μπράντλεϊ, ο οποίος έγινε αυτόματα ο πρώτος Αμερικανός που θα καθοδηγήσει ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 58χρονος άφησε στα… κρύα του λουτρού την Χάβρη (Β’ Γαλλίας) και θα δουλέψει για πρώτη φορά στην Αγγλία. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σε ομάδες του MLS ενώ από το 2006 έως το 2011 διατέλεσε ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ. Ακολούθησε μια διετία στην Εθνική Αιγύπτου, ενώ τον Ιανουάριο του 2014 υπέγραψε στη νορβηγική Σταμπάεκ.

Μετά τις υπογραφές, αγγλικά Μέσα έβγαλαν στο προσκήνιο δηλώσεις του Μπράντλεϊ από τον περασμένο Μάιο, με τον Αμερικανό να δηλώνει ότι βρίσκεται στο επίπεδο προπονητών όπως είναι οι Ποκετίνο, Κλοπ, Γκουαρδιόλα και Αντσελότι:

«Οι προπονητές που παρακολουθώ και που θεωρώ ότι έχουν κάνει καλή δουλειά κι έχουν να επιδείξουν έργο είναι οι Ποκετίνο, Κλοπ και Τούχελ... Και φυσικά δεν μένουν απ' έξω οι Αντσελότι και Γκουαρδιόλα. Ξέρετε κάτι; Ίσως να είμαι τρελός, αλλά θεωρώ ότι προπονητικά είμαι περίπου στο επίπεδό τους», είχε δηλώσει σε αμερικανικό σταθμό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.