Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον ΠΑΟΚ ο Βίτορ

Στον ΠΑΟΚ ο Βίτορ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/7/2013 15:12
Την απόκτηση του Μιγκέλ Βίτορ ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο άσο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι μέλος του ΠΑΟΚ» δήλωσε ο ποδοσφαιριστής.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός ο οποίος το πρωί συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας, θα βρίσκεται στον ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι του 2016, ενώ την Τρίτη θα περάσει εργομετρικό έλεγχο.

Ο Βίτορ ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπενφίκα το 2007, ενώ την επόμενη σεζόν δόθηκε δανεικός στην Άβες το 2018. Στην συνέχεια επέστρεψε στους «αετούς» όπου δεν είχε πολλές συμμετοχές (μετράει μόλις 24 στο σύνολο) και τη σεζόν 2010-11 δόθηκε εκ νέου δανεικός στην αγγλική Λέστερ μετρώντας 15 συμμετοχές και 3 γκολ.

Την επόμενη σεζόν επέστρεψε ξανά στην Μπενφίκα, ωστόσο δεν υπολογίζονταν από τον Χόρχε Ζεσούς, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί πέρσι στην δεύτερη ομάδα όπου μετρούσε 11 συμμετοχές και 3 γκολ.

Ο Βίτορ μίλησε και στο σάιτ του ΠΑΟΚ, λέγοντας:


«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι μέλος του ΠΑΟΚ, ενός φιλόδοξου πλάνου και ξεκινάει για μένα μια μεγάλη πρόκληση. Από πέρυσι έγιναν προσπάθειες να βρίσκομαι εδώ, χωρίς να τα καταφέρουμε και χαίρομαι που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έδειξαν υπομονή και επιμονή για να έρθω τώρα.

Επέλεξα τον ΠΑΟΚ γιατί μου δίνει την δυνατότητα να καθιερωθώ σε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, να εξελιχθώ και να διεκδικήσω μεγάλους στόχους, αρχής γενομένης απο τα προκριματικά του Champions League.

Ξέρω ότι Πορτογάλοι και Έλληνες έχουμε πολλά κοινά και δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτώ να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Έβλεπα τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο στην προπόνηση, ειλικρινά ήταν εντυπωσιακό! Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.