Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Κόλλησε» στη Βέροια ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: «Κόλλησε» στη Βέροια ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2016 18:07
Δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια γνώρισε ο ΠΑΟΚ, μένοντας στο 0-0 με τη Βέροια εκτός έδρας. Δικαιούται να φωνάζει ο «δικέφαλος του Βορρά», αφού ο βοηθός Χούσκογλου ακύρωσε κανονικό γκολ του Περέιρα ως οφσάιντ.

Χωρίς νίκη μετά από δύο αγωνιστικές έμεινε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος «κόλλησε» στο 0-0 με τη Βέροια στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Ο «δικέφαλος του Βορρά» πέταξε στα σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δικαιούται να φωνάζει για τη φάση του 44’, με τον βοηθό να ακυρώνει γκολ του Περέιρα για ανύπαρκτο οφσάιντ. Στην επανάληψη, οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν την απόδοση τους, ωστόσο οι γηπεδούχοι κράτησαν το μηδέν και πήραν το βαθμό στο ντεμπούτο του Θωμά Γράφα.

Ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 9ο λεπτό, με τον Μυστακίδη να αστοχεί με κεφαλιά στην κίνηση, έπειτα από σέντρα του Λέοβατς. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν κατάφερε να βρει λύση στο αμυντικό πλάνο της Βέροιας. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς φάσεις, ώσπου στο 44’ ο Περέιρα κατάφερε να σκοράρει με διαγώνιο σουτ, έπειτα από κάθετη πάσα του Χαρίση. Ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, αφού ο α’ βοηθός της αναμέτρησης Χούσκογλου είδε οφσάιντ σε φάση που ο σκόρερ καλύπτονταν από δύο παίκτες!

Η είσοδος του Τζάλμα Κάμπος, αντί του άφαντου Ροντρίγκες και του Μπίσεσβαρ αντί του Περέιρα, έδωσαν πνοή στον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς βελτίωσαν την εικόνα τους και στο 60’ είχαν καλή στιγμή με κεφαλιά του Μαλεζά για να ανοίξουν το σκορ. Πέντε λεπτά μετά ήταν η σειρά της Βέροιας να απειλήσει, με το πλασέ του Βασιλαντωνόπουλου να περνά ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Στην επόμενη φάση ο Μπίσεσβαρ γύρισε την μπάλα στον Τζάλμα, αλλά αυτός δεν πρόλαβε σε κενή εστία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ίβιτς έριξε στο ματς και τον Κουλούρη, αλλά το γκολ δεν έρχονταν. Στο 84’ το κοντινό πλασέ του Κλάους βρήκε στην πλάτη του Βαρέλα, ενώ στο 86’ ο Λόπεθ απόκρουσε το σουτ του Κουλούρη, κρατώντας το 0-0 μέχρι το φινάλε.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και της Βέροιας κατέθεσαν στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών. Έξι φίλοι του ΠΑΟΚ κι ο οδηγός του λεωφορείου βρήκαν τραγικό θάνατο στις 4 Οκτώβρη του 1999.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.