Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλα ολκής για Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλα ολκής για Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2016 16:01
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε ένα… κάρο ευκαιρίες κόντρα στην ουραγό Στόουκ, η οποία άντεξε το «σφυροκόπημα» και κατάφερε να φύγει με βαθμό (1-1) από το «Όλντ Τράφορντ» για πρώτη φορά μετά το 1980! Μαρσιάλ (69') και Άλεν (82') τα γκολ, δοκάρι στο 89' ο Πογκμπά.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Στόουκ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Όλντ Τράφορντ», με τον πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, Τζό Άλεν να «πληγώνει» τους «κόκκινους διαβόλους», διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο 82ο λεπτό. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πλήρωσε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και πλέον κινδυνεύει να βρεθεί ακόμα και στο -8 από την κορυφή, μετρώντας μια νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθληματός.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πραγματοποίησαν ένα από τα καλύτερα τους πρώτα ημίχρονα, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν! Μόλις στο 2’ ο Πογκμπά έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Ιμπραΐμοβιτς, όμως ο Σουηδός δεν κατάφερε με δύο προσπάθειες να νικήσει τον Γκραντ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη υπεροχή και στο 16’ θα μπορούσαν να πετύχουν ένα πανέμορφο γκολ. Ο Μάτα έδωσε στον Ζλάταν, αυτός έβγαλε με τακουνάκι στον Ράσφορντ, ο Άγγλος έδωσε στον Πογκμπά, όμως ο Γάλλος αστόχησε μόνος του από το ύψος του πέναλτι, σπαταλώντας τεράστια ευκαιρία για το 1-0. Στο 23’ ο Γκραντ έδιωξε σε κόρνερ τη λόμπα του Μάτα και δευτερόλεπτα μετά ο Πογκμπά αστόχησε με κοντινή κεφαλιά, χάνοντας άλλη μια ευκαιρία για να σκοράρει.

Τέσσερα λεπτά μετά, ο Γκραντ πραγματοποίησε νέα μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Λίνγκαρντ, κρατώντας το 0-0 μέχρι το ημίχρονο. Η Στόουκ με εξαίρεση ένα σουτ του Κάμερον στο 14’, δεν απείλησε σε κανένα σημείο την εστία του Ντε Χέα, ο οποίος πέρασε ένα ξεκούραστο 45λεπτο.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα της επανάληψης, όμως μετά το 60’ η Γιουνάιτεντ ανέβασε ξανά το ρυθμό της και άρχισε να… σφυροκοπεί. Στο 66’ το σουτ του Ερέρα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι, όμως στο 69’ ο νεοεισελθόντας Μαρσιάλ έλυσε το γόρδιο δεσμό, σκοράροντας με εξαιρετικό πλασέ μέσα από την περιοχή.

Η Γιουνάιτεντ συνέχισε την πίεση για ένα δεύτερο γκολ, όμως στο 83’ η Στόουκ κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσια μετά από φάση διαρκείας. O Ντε Χέα απόκρουσε ασταθώς το σουτ του Τζόνσον, ο Ουόλτερς πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, όμως στην επαναφορά, ο Άλεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα, όμως το γκολ δεν ήρθε. Στο 87’ ο Γκραντ σταμάτησε ξανά τον Ιμπραΐμοβιτς και δύο λεπτά μετά ο Πογκμπά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με εξ’ επαφής κεφαλιά. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Στόουκ έφυγε με βαθμό από το «Όλντ Τράφορντ» για πρώτη φορά μετά το 1980.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.