Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πέρασε από το «Μεστάγια» η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πέρασε από το «Μεστάγια» η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2016 15:39
Παρά τις δύο αποκρούσεις πέναλτι του Ντιέγο Άλβες, η Ατλέτικο κέρδισε με 2-0 την Βαλένθια στο «Μεστάγια» και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας. Γκριεζμάν (63’) και Γκαμειρό (90+3’) οι σκόρερ.

Τις τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια έφτασε η Ατλέτικο, η οποία πέρασε με 2-0 από την έδρα της Βαλένθια. Οι «ροχιμπλάνκος» είδαν τον Ντιέγο Άλβες να αποκρούει δύο πέναλτι (έφτασε τις 19 αποκρούσεις, κορυφαίος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν), ωστόσο δεν πτοήθηκαν και με τη νίκη ανέβηκαν, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Γκριεζμάν δεν κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα στο 44’, ωστόσο ο ίδιος πήρε το… αίμα του πίσω στο 63’, σκοράροντας από κοντά έπειτα από επέμβαση του Άλβες σε σουτ του Τόρες. Πέντε λεπτά μετά ο Γάλλος κέρδισε νέο πέναλτι, ωστόσο ο σπεσιαλίστας Άλβες απόκρουσε και την εκτέλεση του Γκάμπι.

Η Βαλένθια, υπό το βλέμμα του νέο της προπονητή, Τσέζαρε Πραντέλι, πίεσε στα τελευταία λεπτά για το γκολ τα ισοφάρισης, χωρίς όμω αποτέλεσμα. Αντίθετα η Ατλέτικο πέτυχε δεύτερο τέρμα, με τον Γκαμειρό να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.