Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Πρώτη απώλεια για Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: Πρώτη απώλεια για Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2016 19:40
Η αήττητη Κολωνία έφυγε με ισοπαλία (1-1) από την έδρα της Μπάγερν, υποχρεώνοντας τους Βαυαρούς στην πρώτη τους απώλεια στην Μπουντεσλίγκα.

Λίγες μέρες μετά την ήττα από την Ατλέτικο για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν γνώρισε την πρώτη βαθμολογική απώλεια στην Μπουντεσλίγκα. Οι Βαυαροί είχαν τρία δοκάρια και τελικά αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη μαχητική Κολωνία, που έφυγε με βαθμό από το Μόναχο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση, ισοβαθμώντας με την Ντόρτμουντ στους 12 βαθμούς.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και στο 40’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά-ψαράκι του Κίμιχ. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (54’) ο Μαρτίνες είχε δοκάρι για το 2-0, όμως στο 63’ ο Ισπανός έχασε τον Μοντέστ και ο Γάλλος ισοφάρισε σε 1-1 με όμορφο τελείωμα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Η Μπάγερν πίεσε ασφυχτικά για το δεύτερο γκολ, είχε δύο δοκάρια με Μίλερ (78’ –προηγήθηκε τρομερή επέμβαση του Χορν) και Μπερνάτ (86’), όμως στις καθυστερήσεις κινδύνεψε με την ήττα, αφού το πλασέ του Ζόλερ στην κόντρα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Νόιερ. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Ντόρτμουντ έχει πλέον την ευκαιρία να μειώσει στο -1 από την κορυφή, εφόσον φύγει με νίκη από την έδρα της Λεβερκούζεν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.