Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2016 19:09
Με γκολάρες των Γουίλιαν (61’)-Κόστα (67’), η Τσέλσι κέρδισε με 2-0 την Χαλ και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές. Πήρε βαθμό με τρομερό γκολ του Πογιέτ η Γουέστ Χαμ, 1-1 με Μίντλεσμπρο.

Η Τσέλσι τα βρήκε σκούρα για ένα ημίχρονο κόντρα στην Χαλ ωστόσο στην επανάληψη ανέβασε την απόδοση της και πήρε τη νίκη με 2-0 στο «KCOM», έχοντας ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα.

Οι Λονδρέζοι προέρχονταν από τρεις σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη, με τον Αντόνιο Κόντε να δηλώνει πως έχει χάσει τον… ύπνο του. Ο Ιταλός άφησε εκτός ενδεκάδας τους Ιβάνοβιτς, Όσκαρ και Φάμπρεγκας, επέλεξε σχηματισμό 3-4-3, όμως το πλάνο του δεν απέδωσε στο πρώτο μέρος.

Οι «μπλε» δεν είχαν ούτε μια αξιόλογη φάση για γκολ, ενώ αντίθετα η Χαλ απείλησε δύο φορές για να ανοίξει το σκορ, με τον Κουρτουά να διώχνει τις προσπάθειες των Σνότγκρας και Μέισον. Το δεύτερο μέρος ήταν διαφορετική ιστορία… Η Τσέλσι ανέβασε σημαντικά την απόδοση της και στο 61’ άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ του Γουίλιαν από το ύψος της περιοχής.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 67’ από τον Ντιέγκο Κόστα, με τον πολιτογραφημένο Ισπανό επιθετικό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με εξαιρετικό τελείωμα, φτάνοντας έτσι τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα. Η Τσέλσι είχε ευκαιρίες και για τρίτο τέρμα, ωστόσο πότε ο Μάρσαλ, πότε τα άσχημα τελειώματα των παικτών του Κόντε δεν επέτρεψαν ένα μεγαλύτερο σκορ. Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τους «μπλε» να πιάνουν προσωρινά την Άρσεναλ στην 5η θέση.

Γκολάρα ο Παγιέτ, πρώτος βαθμός για Μόγιες


Πρέμιερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για Τσέλσι
Με τρομερό γκολ του Παγιέτ, ο οποίος πέρασε όλη την αντίπαλη άμυνα, η Γουέστ Χαμ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μίντλεσμπρο στο Λονδίνο, παραμένοντας όμως για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική μακριά από τις νίκες!

Από την άλλη, η Σάντερλαντ του Ντέιβιντ Μόγιες πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Γουέστ Μπρομ στο «Στάδιο του Φωτός». Ο Τσαντλί άνοιξε το σκορ για τους «μπάγκις» στο 36ο λεπτό, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 83’ με τον Φαν Άανχολτ, που είχε περάσει ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Τέλος, Γουότφορντ και Μπόρνμουθ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Βίκαρατζ Ρόουντ». Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές με Γουίλσον (31’) και Κινγκ (62’), όμως η Γουότφορντ κατάφερε να ισοφαρίσει με Ντίνι (50’) και Σαξές (65’), με τον Χολέμπας να δίνει την ασίστ στο δεύτερο γκολ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.