Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι η Ατλέτικο

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2016 23:52
Με γκολ του Καράσκο (35’) η Ατλέτικο κέρδισε με 1-0 την Μπάγερν στο «Βιθέντε Καλντερόν» ενώ είχε χαμένο πέναλτι για να διευρύνει το προβάδισμα της. Μοιρασιά για Ροστόφ και Αιντχόφεν (2-2) στη Ρωσία.

Μόνη πρώτη στην κορυφή του 4ου ομίλου βρίσκεται η Ατλέτικο, η οποία κέρδισε με 1-0 την Μπάγερν στη Μαδρίτη και δεν επέτρεψε στους Βαυαρούς να πάρουν εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό στα ημιτελικά.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ξεκίνησε βασικό τον Φερνάντο Τόρες και στο 22’ ο Ισπανός είχε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι από τα τρία μέτρα. Ωστόσο, στο 35’ ο Καράσκο άνοιξε το σκορ για την Ατλέτικο, νικώντας τον Νόιερ με διαγώνιο σουτ.

Η Μπάγερν είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, ωστόσο ο Όμπλακ κράτησε ανέπαφη την εστία του και στο 83’ η Ατλέτικο είχε «χρυσή» ευκαιρία για το 2-0, όμως ο Γκριεζμάν αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Φιλίπε Λουίς. Οι Βαυαροί δεν κατάφεραν να βρουν απάντηση και το 1-0 επέτρεψε στην Ατλέτικο να κάνει το «2 στα 2».

Στο άλλο παιχνίδι, Ροστόφ και Αιντχόβεν αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στην Ρωσία και παρέμειναν χωρίς νίκη μετά από δύο αγωνιστικές. Ο Πόλοζ πέτυχε και τα δύο γκολ των Ρώσων (8’, 37’), όμως η «PSV» εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της ρωσικής άμυνας και ισοφάρισε με γκολ των Πρέπερ (14’) και Ντε Γιόνγκ (45+2’).

Στο 57’ ο Πρέπερ θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ανατροπή για την Αιντχόβεν, ωστόσο ο Τζανάεφ έπεσε σωστά και απόκρουσε το πέναλτι του Ολλανδού.

Η βαθμολογία:


1. Ατλέτικο 6
2. Μπάγερν 3
3. Αιντχόβεν 1
4. Ροστόφ 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.