Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «2x2» η Λέστερ, τεσσάρα η Κοπεγχάγη

Τσάμπιονς Λιγκ: «2x2» η Λέστερ, τεσσάρα η Κοπεγχάγη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2016 00:39
Με γκολ του Σλιμανί, η Λέστερ κέρδισε με 1-0 την Πόρτο στην Αγγλία και έγινε η πρώτη ομάδα που κάνει το «2 στα 2» στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Στην 2η θέση η Κοπεγχάγη, 4-0 την Μπριζ.

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Λέστερ, η οποία κέρδισε με 1-0 την Πόρτο στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ιστορίας της στο θεσμό.

«Χρυσός» σκόρερ για τις «αλεπούδες» ήταν ο Ισλάμ Σλιμανί, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 25ο λεπτό, σκοράροντας για 6η φορά φέτος απέναντι στην Πόρτο (τα άλλα με τη φανέλα της Σπόρτινγκ).

Στη συνέχεια, η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μαχρέζ για να «κλειδώσει» τη νίκη. Αυτό δεν έγινε και στο τελευταίο μισάωρο η Πόρτο πίεσε ασφυχτικά για την ισοφάριση. Σμάιχελ και δοκάρι (85’ σε σουτ του Κορόνα) κράτησαν το μηδέν για την Λέστερ, που έγινε μόλις η δεύτερη στην ιστορία του θεσμού που δεν δέχεται γκολ στα δύο πρώτα της ματς (το είχε κάνει μόνο η Μάλαγα).

Στο άλλο παιχνίδι, η Κοπεγχάγη διέλυσε με 4-0 την Μπριζ στην Δανία και ανέβηκε στην 2η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς. Στο 53' ο Ντένσβιλ με απίθανο αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στους Δανούς, οι οποίοι στο 61’ είχαν χαμένο πέναλτι με τον Αγκούστινσον.

Ωστόσο, στο 64’ ο Ντιλέινι έκανε το 2-0 με τρομερό σουτ, στο 69’ ο Σανταντέρ «έγραψε» το 3-0 και στις καθυστερήσεις ο Γιόργκενσεν διαμόρφωσε το 4-0.

Η βαθμολογία:


1. Λέστερ 6 (4-0)
2. Κοπεγχάγη 4 (4-1)
3. Πόρτο 1 (1-2)
4. Μπριζ 0 (0-6)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.