Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» στη Μόσχα η Τότεναμ, βαθμό στο 90+4’ η Μονακό

Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» στη Μόσχα η Τότεναμ, βαθμό στο 90+4’ η Μονακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2016 00:26
Με γκολ του φορμαρισμένου Σον (71’) η Τότεναμ πέρασε με 1-0 από την έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο. Βαθμό κορυφής στο 90+4’ για Μονακό, 1-1 την Λεβερκούζεν με σουτάρα του Γκλικ.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Μονακό, η Τότεναμ… ρέφαρε στην Μόσχα, νικώντας με 1-0 την ΤΣΣΚΑ στη ρωσική πρωτεύουσα.

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη η Τότεναμ ανέβασε την απόδοση της και στο 71’ κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Ν. Κορεάτη.

Ερεμένκο και Φερνάντες είχαν καλές στιγμές για να φέρουν το σκορ στα ίσια, όμως αυτό δεν έγινε και η ομάδα του Ποκετίνο πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό θεσμό.

Στο άλλο ματς, η Μονακό γλίτωσε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στην Λεβερκούζεν στο «Λουί Ντε», χάρη σε γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι Μονεγάσκοι προέρχονταν από το σπουδαίο «διπλό» στο «Γουέμπλεϊ», όμως στο 74’ είδαν τον Τσιτσαρίτο να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά, φτάνοντας τα 100 γκολ στην Ευρώπη. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ δυσκολεύονταν να απειλήσει την γερμανική εστία, ωστόσο στο 90+4’ κατάφερε να ισοφαρίσει και να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου, χάρη σε τρομερό σουτ του Γκλικ από το ημικύκλιο.

Η βαθμολογία:


1. Μονακό 4 (3-2)
2. Τότεναμ 3 (2-2)
3. Λεβερκούζεν 2 (3-3)
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1 (2-3)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.