Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με 21 παίκτες στην Τσεχία ο ΠΑΟΚ

Με 21 παίκτες στην Τσεχία ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2016 22:00
Ο Βλάνταν Ίβιτς έκανε γνωστούς τους 21 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή του αγώνα με την Σλόβαν Λίμπερετς και η ομάδα θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (28/9) για Τσεχία.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, επί ελληνικού εδάφους, ενόψει της αναμέτρησης με την Σλόβαν. Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν προχώρησε σε εκπλήξεις στην αποστολή, αποφασίζοντας να πάρει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές στο Λίμπερετς.

Οι 21 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του στο ματς με την Σλόβαν είναι οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Λέοβατς , Μάτος , Κίτσιου , Τζαβέλλας , Βαρέλα , Κρέσπο , Χαρίσης , Κάνιας , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Μυστακίδης , Τιάμ , Κάμπος , Ροντρίγκες , Περέιρα , Αθανασιάδης , Κουλούρης.

Το παιχνίδι των δύο ομάδων για τη 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά, αφού οι υγειονομικές αρχές της περιοχής του Λίμπερετς απέστειλαν γραπτώς στα γραφεία της Σλόβαν την άρση καραντίνας των ποδοσφαιριστών.

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι του Σαββάτου της Σλόβαν με την Κάρβινα αναβλήθηκε, με τους ποδοσφαιριστές της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ να είχαν μπει σε καραντίνα εξαιτίας κάποιου ιού που ταλαιπωρούσε σχεδόν όλη την ομάδα μετά το παιχνίδι με την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν!

Αυτό που μένει πλέον είναι η έγκριση της UEFA, εκπρόσωπος της οποίας βρίσκεται στο Λίμπερετς για να διαπιστώσει την κατάσταση που επικρατεί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.