Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Χάβος από τον Αστέρα

Τέλος ο Χάβος από τον Αστέρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2016 17:50
Παρελθόν από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί ο Μάκης Χάβος μετά τις τρεις σερί ήττες των Αρκάδων στο πρωτάθλημα.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης. Με ανακοίνωση τους, οι Αρκάδες έκαναν γνωστό το «διαζύγιο» με τον Μάκη Χάβο, ο οποίος πλήρωσε το απογοητευτικό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο Αστέρας μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές (από Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο), όντας η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό στην Σούπερ Λιγκ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο σύλλογος έχει στρέψει την προσοχή του στους Δημήτρη Ελευθερόπουλο, Τραϊανό Δέλλα και Ακης Μάντζιο, με τον πρώτο να φέρεται ότι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τη διάδοχη κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:


«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κύριο Μάκη Χάβο. Ο Έλληνας προπονητής καθοδήγησε τον ΑΣΤΕΡΑ σε 9 αγώνες πρωταθλήματος τις σεζόν 2015-2016 και 2016-2017.

Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ευχαριστούν τον Μάκη Χάβο και του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο έμπειρος προπονητής με δήλωσή του ανέφερε τα εξής: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση και το προσωπικό του ΑΣΤΕΡΑ για τη συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι στο σύλλογο κάθε καλό για το μέλλον».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.